About

Tuesday, July 10, 2012

.: aLahai peRempuaN :.

As salam..

hehe..tajuk bukan nak mengata sesiapa ye..
saja-saja letak tajuk macam tu..

kisahnya..si mama ni..
perempuan la kan..
alahai.. asal Jumaat jer, bila berjalan2 cuci2 mata jer..
mesti ada jugak something yang di sambar..
tiada keperluan..sesaja ikutkan nafsu mata..hee~

sudahnya..terbeli benda yang bukan satu keperluan pun..

tapi.........alaaaaaaa.. bukan benda yang mahal2 pun..
benda yang comel di mata, sedap untuk memandang..

apa yang mama maksudkan?

hehe..tadaaaaa...
comel tak wall board sticker tu..comel kan?..hehe.. saja2 beli tuk hiasan di kepala katil kononnya katil arif..(tapi dia bukan tidur sini pun.)

aduhai..cam gegirl pulak.pinky2x.. beli dan tampal kat pintu bertujuan untuk melekakan si adik, kalau dia berwalker..^_^.. port supaya dia leka memandang ke pintu ni dan tak pergi jauh2....^_^.. tapi takde maknanya.. dia kian jauh menerjah sesuka hati dia..huu~
p/s haiish, kian tak sabar nak duduk rumah Nilai.. duduk rumah bawah mesti seronok kan..dan kalaulah ada modal lebih, syoknyee mendeko bilik anak2..hee..berangan =P


14 comments:

mummy_ayu said...

ala sweet nya sticker2 tu.hubby ayu awal2 dah warning..tamau sticker2 kat dinding.. :-(

eima said...

besh la akak dah ade rumah sendrik ...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

cutenye wall sticker tu..
biasalah perempuankan eina..tak boleh tgk benda2 comel nie.. :)

eMMe said...

btol tu Sis, kalo dah ade umah sendiri, nak deko camner pun ape gaya pun, tak kisah kan..kan...
oh, sis beli umah kat Nilai yea
Syukur dah dpt umah sendiri...

~Siti Hajar~ said...

Ada duit mmg syok deco rumah & bilik anak2 ni kan, sy deco bilik Dalia je sbb gegirl, bilik Danial just beli cadar kartun je, xde deco2 xcukup ongkosnyer...hehe

shark said...

comel hokay..:)

nieda said...

nnti ada rumah senang nk mendeko

Izan Ishak said...

salam eina... sori ye sbb izan lambat sampai sini.

alahai... kalau bab2 deko yg comel2 ni mmg izan pun suka.

Noli@Ibu Wafa said...

hehe..comei la mama..nk try jugak tuk tatapan wafa nnt ;)

Bionic women said...

hehehe..comel..
memang gitu ler pompuan kan...
ada jer yg terbekenan kat mata

etiey.com said...

namanya perempuan. nafsu membeli tu tetap ada. tak kiralah mahal ke murah :p

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

betul tak sabar nak duduk umah sendiri...bestnya dapat deco2 umah ikut citarasa sendiri...huhuhuhu

ct rahani said...

cantik kak.. sama la kiter.. nafsu membeli tuh susah betul nk controlkan.. ekekeke..

Fatin Farhana Binti Ramli said...

semua barang baby ke kak ??