About

Wednesday, June 13, 2012

.: WW : seLamat daRi seRangan NyamuK :.

As salam..

balik kampung, tiada masalah di hinggap nyamuk di waktu malam lagi..

sudah ada ini...usung balik kampung pun sonang..boleh lipat dengan kemas ^_^
muat untuk 4 beranak sekali ^_^

p/s beli online dengan member blog juge ni..tQ Nurul..

17 comments:

eima said...

panas tak klu masuk dlm tu ... klu kelambu dedulu tak berangin ... tatahan

eB said...

leh x eB pn tringin nk join golek2 sm?. hik3

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

sy pon ade spare kat kg satu..senangggg tak kene gigit nyamokkk

Deq's Qienz said...

sy dah ader akak kelambu gini..senang nk bwk ke mana²..gud luck smg berjaya dlm dunia perniagaan :)

ieedaz @ mama_isha said...

samela kite..kalu balik kg, mmg wajib ade kelambu! :p

pena rozie said...

selase betul tido dlm kelambu besar ni...

Nad @ MamaZN said...

ni yg rase nk beli jugak ni
bleh di bawak ke mana aje, hehe

nieda said...

Nieda pun ada tp x pernah pkai..siap tgk demo kt youtube lagi cara nk lipat..huhu.buka pandai nk lipat x retii

eim said...

haah mmg senang ada kelambu bergerak nie .. iem dulu beli sampai dua kat klate murah2 ..

Imah Dinor said...

mcm bekenan tp xmuat kami b6 nnt..kena beli 2 la ni....

~Siti Hajar~ said...

senang la eina kan ada kelambu camni, kami sllu kat kg pakai kelambu gantung tu je, sekali selak dgn nyamuk2 skli masuk...huhu

Masya said...

WAHH TERJUANYA TGK.. SELALU JUMPE YG UNTUK BABY JER.. HARUS PG TGK2 JUGA NI...

|| NaFiRaa || said...

comelnye 2 badik tuh tido.. heehehe

umiliza989 said...

saya tagg join GA

http://ibuarifandaisyah.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

haslina said...

1st time tengok kelambu moden. fuh besarnya tapi ringan.

Izan Ishak said...

wahhh... ini kelambu moden yg nurul jual tu ye. mmg syok tdo tanpa gangguan nyamuk kan.

wan nurul hezrina said...

baru perasan entry nie..still nak ucap tq sbb beli 2 kali..hehe tq gak promot=)