Laluan Iklan..clik2x for more details ^_^

.: Belajar DIAM dari banyaknya BICARA Belajar SABAR dari sebuah KEMARAHAN Belajar KESUSAHAN dari hidup SENANG Belajar MENANGIS dari suatu KEBAHAGIAN Belajar KEIKHLASAN dari KEPEDIHAN Belajar TAWAKKAL dari UJIAN Belajar REDHA dari satu KETENTUAN.. :.

Clik..clik..

Wednesday, June 20, 2012

.: WW : cuCu-cuCu leLaki :.

As salam..

sesekali sepupu-sepupu a.k.a cucu-cucu lelaki tok kedah dapat berkumpul..

gambar snap senyap2 oleh si abah ..ngee~

tiada dalam gambar (cucu lelaki tok kedah)..lagi 2orang anak lelaki kakak no.1, sorang anak lelaki kakak no.2, sorang anak lelaki kakak no.3, sorang anak lelaki kakak no.4 dan sorang anak mama (hakeem lah).. ^_^
cucu-cucu yang tiada dalam gambar tu, ada yang tak dapat balik (kerja), ada yang solat sendiri (dah beso), dan sorang anak dinor family (ijat) time ni, bermalam kt rumah atok belah ayahnye (maklum rumah tok belah mak & atok umah ayah depa dekat2..hee~)

beberapa hari kat kampung, sempat la bergilir2 menjadi imam dan pembaca doa..hee~
arif tiada dalam senarai jadi imam la ye.. solat pun, arif ngelat2 sesekali..ngee~still dalam proses pembelajaran.. ^_^


12 comments:

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

bagus...sejukperot ibu ngandung kan...:-)

Izan Ishak said...

comel je arif dalam gmbr ni. nnti dah besar bolehlah arif plak jadi imam ye.

~Siti Hajar~ said...

Alhamdullilah sejuk perut mngndung bila tgk anak2 rajin solat, anak2 sy kdg2 je, rajin ngelat jgk...huhu

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

sejuk tengok...

ieedaz @ mama_isha said...

sejuk hati tengok anak-anak solat..

Nadiah Sidek said...

sejuk hati tengok :)

|| NaFiRaa || said...

Alhamdulillah.. sejuk mata memandang.. Ariff pon joint yer.. good boy sangat~

CheNamNam said...

Alhamdulillah..

Moga anak-anak ini membesar menjadi anak2 yang hebat dan soleh.amin.

Gieyana said...

belah zku n hubby pon byk lelaki...side aku ada 3 jer pompuan..yg lain2 suma boboi...

Sejuk mata memandang tgk diaorg solat..:-)

LYAfrina said...

alahai...sweetnyer abg long..join solat bjemaah..sejuk hati

Imah Dinor said...

mmg sejuk mata memandang...bukan senang nak kumpul ramai2 mcm ni....

fieda said...

sejuk perut mak budak2 ni..

Related Posts with Thumbnails