Laluan Iklan..clik2x for more details ^_^

.: Belajar DIAM dari banyaknya BICARA Belajar SABAR dari sebuah KEMARAHAN Belajar KESUSAHAN dari hidup SENANG Belajar MENANGIS dari suatu KEBAHAGIAN Belajar KEIKHLASAN dari KEPEDIHAN Belajar TAWAKKAL dari UJIAN Belajar REDHA dari satu KETENTUAN.. :.

Clik..clik..

Friday, June 22, 2012

.: woRdLess FridaY : kaki ayam :.

Salam Jumaat nan mulia..

pengakuan..
selain laksa, makanan kegemaran mama adalah ini...

tadaa...............
kaki ayam~

puas hati masa kenduri hari tu..
dapat banyaaaaaaaaaaaaaaaakkkk kaki ayam..
so, rebus lama2 buat sup..
makan begitu saja..

enaknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....!
hehe~

p/s ada yang tak reti makan ke, kaki ayam?..hehe.. happy weekend!

20 comments:

amy said...

alamak has suka kaki ayam ek?..kami hehe tak makan itu kaki ayam...last choice tp encik suami suka..licin tinggal tulang jek dia makan ;0

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

makan kaki ayam tapi syarat buat sendiri n family yang buat..kalau kat kedai tak makan...hahahahahaha

LYAfrina said...

sedapnyer makan kaki ayam/./.lya pon suka ngat latah ni

~Siti Hajar~ said...

eina...kita geng!!!!

geng ratah kaki ayam...hehe

sedap wooo tambah2 tang tapak kaki tuh, maveles!!!

eima said...

sedapnye sup kaki ayam .. tp dah lama tak mkn asal nk mkn je ade org kutuk2 ...huhuhu hahahaha

family in law semuanye termasuk laki ai kak tak mkn kaki ayam ni .... so tahan je napsu

Mamamya said...

yeayyy...kita sama!! lia satu family mmg peminat tegar kaki ayam...kebetulan mlm td baru je cakap dgn en.suami suruh dia beli kaki ayam esok sbb nak buat kari yg akan di gandingkan dgn roti canai segera... :) selalunya klu x buat sup lia masak kari...mmg best!!

eB said...

sejak blajar kat kedah dolo, sup kaki ayam la jadik fav eB... ms tuh krs kering. bdn trus naek. best. :)

ADEEYA said...

Me tak makan pun kaki ayam..

Yaati Nor said...

saya mkn kaki ayam..tapi jari dia dah siap2 buang dah..

::NureeN:: said...

nureen mkn kaki ayam tp x der la byk stakat 1 2 jerr hehhe...

Nad @ MamaZN said...

adoi..!
saya salah sorang yg takkan makan kaki ayam!!!
kalu ada, mesti dah buang awal2, huhu!

Nadiah Sidek said...

huhu...saya tak makan kaki ayam. rasa tak sanggup nak makan :p

Masya said...

ORANG TUA² KATA.. SAPE SUKE MAKAN KAKI NI PANDAI CARI REZEKI....

Fieza79 said...

uishh kaki ayam mmg faberet...bt sup ratah gitu je best! nyumm...lapar2..

etiey.com said...

wah dah besar budak hakeem tu. tak lari muka arif kan?

p/s... tak makan kaki ayam :p

chugie said...

Bila tengok post eina ni, teringat kat ex-kelik masa kerje dulu.. die mmg suka mkn kaki aym..

Psst: comei anak kedua eina.. dh setahun, baru dpt jelajah blog eina balik. :D

Gieyana said...

weh..igtkan kaki ayam yg x pakai kasut tue..rupanya original kaki ayam..mmg sedap nie..tp daku choosy sket bab kaki ayam nie..kena sendiri msk br mkn.:-)

haslina said...

hahaha. fav saya juga. best masak sup, kari pun sodap.

Izan Ishak said...

dah lama tak makan kaki ayam. tapi kalau buat sup mmg syok. masak sampai lembut!

MamaYatie said...

kalo homemade gerenti makan...anak2 pun pandai makan..siap berebut ngan papa huhu

Related Posts with Thumbnails