About

Thursday, June 7, 2012

.: sTok peNgabisaN =P :.

As salam...
salam rinduuuuuuuuu..
rindunya pada blog ini..
rindunya nak berblogwalking..
alahai..masa sungguh mencemburui..apakan daya..

Alhamdulillah Majlis Perkahwinan adik mama..
telahpun selamat berlangsung dengan sempurna di kedah ..
(tu pasai mama cuti panjang =P)

banyak gambar nak diabadikan di sini..
tunggu kelapangan waktu jer..
sekarang ? cannot...
rumah pun tak terurus lagi..
cuti 6 hari..balik sini dah malam..esoknya (yakni hari ni) dah masuk kerja..
mana sempat nak settlekan semua, kain baju paling ketara..

si abah rajin membasuh jer..
part lipat melipat tetap tugas si mama..
(tunggu weekend je boleh tak?..hu~)

oooh sungguh lari dari tajuk..
stok penghabisan...cerita sebulan yang lalu..
abadikan lagi..stok penghabisan..episod last gitu =P

tempek2 gambar lagi dan lagi.. sila buat cerita sendiri..ngee~
kenangan pada 1 mei lalu.. picnic dengan family~
















me n satu2nya kakak yg berada paling dekat di sini...3 yang lain ..nun jauh di utara ^_^
p.s ada lagi cerita picnic, dan gambar sekali..kali ni picnic @kedah pulak...huuu~ tak larat nak edit gambar..pheww~



10 comments:

ADEEYA said...

Aik akim je? along nye mana? hehe

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

mek na..sy plak bab membasuh sy rajin..yg menjemur en abah yg rajin tolong ehhehe

ct rahani said...

hakeem pun teruja nak mandi tuh.. tunggu beso sket ye syg.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wee..Bestnye..
Sonot jer tgk Akim tu..
Dah lama tak picnic ngan family mcm ni..

::NureeN:: said...

wow rambuut hakeem, tajam yerr... comtelnya dier.. emir nanti mcm ni jgk kot nanti ehhehe

eima said...

bolatnye akimmmm

ieedaz @ mama_isha said...

bestnyer berpicnic.. tak sejuk ke berendam tu..:)

Putra Mama said...

dah lama x blogwalking... wahh dah bertambah ahli keluarge rupenye.. tahniah

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. kecik2 dah boleh mandi air terjun yer hakeem.. x sejuk ke?

ch@ said...

gmbr arif tiada pula. hiii. hakeem dah gebulah. bgs2.