About

Sunday, June 24, 2012

.: n3 MaLam MinGgu :.

As salam..

gigih bernew n3 memalam buta..
eh..pepagi buat.. 1.20 am dah pun..hee~

mata takmau lelap..
layan je blog kejap..eh lama2..eh dah nak tidur kejap lagi..
lama tak bersiaran langsung macam ni.
selalu tu, n3 autopublish jer..huu~

time macam ni jer, boleh layan blog pun..
anak2 ketiduran..nyenyak adik-abang~
si abah bertugas malam minggu..hohoho..

mak ucu anak2 ni..dah lama ketiduran jugak.. ^_^
Alhamdulillah, ada peneman sekarang kalau si abah bertugas malam pun..
Mak ucu anak2 ni masih setia menemani..
masih menjaga anak2 mama ni..

setiap hari ke tempat kerja, tiada lagi kebimbangan di hati..
senang hati, bila anak2 dijaga sendiri oleh sedara kita..
Insyaallah kalau tiada apa, sampai hujung tahun ni nampaknya...Amin..


adik ~ abang di usia sama : +- seminggu sebelum usia 6 bulan ^_^

sesaja tempek wajah pengarang jantung mama..
kiri si adik..kanan si abang diusia yang sama..

sama tak mereka? ^_^

ok, cukup bebelan pepagi buta ni
kena tidur jugak ni..esok kang mengantuk pulak lagi..


apa agenda esok?
dah ada dalam kepala..hehe~

happy weekend!

9 comments:

Nad @ MamaZN said...

rajin nye tukar2 template blog
saya tak reti, huhu!

alhamdulillah
ada lagi mak usu rupenye
igtkan dah dpt tmpt keje lain
ok la, ada gak peneman di kala sunyi ;)

ieda said...

kalau org yg kita kenal jaga anak2 memang seronok , x lah risau sgt kan .. ;)

ADEEYA said...

Hehe happy weekend ! :))

~Siti Hajar~ said...

sama la eina, memula tgk td ingt dua2 pic hakeem..dua2 muka manis..

Izan Ishak said...

wahhh...entry dari iena di pagi hari ye.

hampir sama dua beradik ni masa usia yg sama ye... sama2 comel!!! dua2 pun mata bulat.

dilazfamily said...

comel sangat. geram lak tengok

LayQa Collection said...

comelllllllllll...sebijik muka photostat...hikssss...

nieda said...

Comel je 2 badek ni

Masya said...

samelah.... dah name pun adik beradikkan... abg long mase kecik pun bam bam yer.. dah besar ni susut...