About

Tuesday, June 26, 2012

.: meNGintai ?.. eh teMankan.. :.

As salam..

salam hari selasa..
merujuk kepada tajuk itu..

si adik mengintai si abang mandi..?
teruja wooo dia..hehe~

teruja sebab seronok tengok abang berendam dalam buih2 sabun..^_^
kalau adik dah boleh berjalan sendiri..mau dia join sama..
riuh rendah la pastinya bilik air tu...
eh eh sekarang pun dah memang riuh.. hee~

aktiviti si abang..
dia memang suka berendam gini..
dah jadi cam baby balik pulak..mandi n berendam dalam besen tu..haih!

si adik temankan si abang jer..
kan adik kan..
tengokkan si abang yang riuh menyanyi2 riang dalam bilik air tu..
si adik pun sama, terlonjak2.. ke happy an ^_^

si abang & adik

'tunggu la adik dah boleh jalan nanti..adik konker besen tu, abang kena mengalah..'

p/s herm..camna gaya bila dua2 dah besar kan..^_^//teruja si mama~

9 comments:

amy said...

bila dua2 dah besar siapla mamanya kene sediakan air asam jawa....;0..

eima said...

bkn je hakeem alisha pun sama pantang dgr abg ckp die nk pi toilet baik berak ke hape... mesti laju menonong die kejar pi toilet.... terjerit2 si abg sbb malu...kekekekeke

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

tak sabar nak tengok aksi mereka berdua

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Teruja si adik tgk abang mandi ..
macam nak join sekali tu... :)

Izan Ishak said...

hehe... intai abg mandi ye hakeem. dah besar nanti riuh rendahlah bilik air tu dikonker oleh dua beradik tu...

Nad @ MamaZN said...

aiyok!
hakeem intai abang arif mandi!
kang ada ketumbit kat mat akang
hahaha!

adoi, cepat jek kan kak..esok lusa hakeem pun dah 6 bulan..dah makan jugak :)

Imah Dinor said...

bila dua2 dah besar nnt ,mama dah mcm tarzan ler jejerit sana sini he........

|| NaFiRaa || said...

adik pon nampak eksited tengok abang long mandi.. dh besar sikit nanti siap laaa..hehehe

ch@ said...

hahaaa. adli dah mandi bersama dgn auni. tak nak keluar bilik air, gasak main sabun bagai. omak ni maleh nak menunggu. hihiii. takpe esok lusa hakeem conquer bilik air.