About

Monday, June 11, 2012

.: aNgry biRd kuNing berAksi :.

As salam..

worldless di malam hari..
2 angry bird kuning beraksi..hehe~

sila jgn terpedaya dengan pelekat plaster di kepala itu..tiada apa yg luka..saja si abang yang mengada2.. =P

kami kawan baeeek~

adik comel posing..si abang yang snap ^_^

dari belakang ~ si angry bird..hehe~

berehat sebentar ~ angry bird kehausan..hehe~

comel..mereka berkawan baek ^_^

p/s banyak cerita, teruja nak bercerita dan membaca cerita kawan2.. tapi ntah la ye.. masa kian mencemburui ...huu~

15 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..comeii jer sedondon...bestlah Arif ada geng.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sori Eina..lupa nak bgtau..hubby tak install lagi Photoshop..lily pun tunggu2 dia intall tapi tak intall2 lagi..lily plak tak reti nak install mcmana...lily pun nak tukar header juga tu..dah lama tak tukar2..

Imah Dinor said...

dah mcm abg ijat dah ye...suka baju angry bird...cantek kuning ....BERSIH..ke....

ADEEYA said...

Hehehe comel jeee ! :D

Sally Yatiey said...

Comelnya . hehe :D

Nadiah Sidek said...

adik suka terlopong ye..hehe..comel!

mummy_ayu said...

ala2..tomeinya abang & adik pakai baju sedondon..angry bird kuning lagi..memang menyerlah..ceria gitu!!

eim said...

alolo baiknye dua beradik nie.. comel!!

~Siti Hajar~ said...

alololo comey dua beradik ni, suke yer eina bg anak2 pakai baju serupa, sy suka sgt, nmpk sedondon..

baik je Arif & hakeem yer, hope dpt jd sahabat baik sampai besar, mcm sy ni 3 beradik kuat gaduh, pening kepala...huhu

::NureeN:: said...

hakeem dh pandai pegang botol sndri ya.. comel 2 beradik ni.. nureen lama x terjah cini.. n3 kat blog pon autopublish jerr...
hehehe.. tgk abg pelekat plaster didahi tue mcm elly suka gak pelekat tambah2 klau ada gambo barbie ke animal ke hehee

eima said...

botoi susu adek pink ...hehee
pinjam bg alisha la...bleh tak hakeem

Iela Fazielah said...

amboi..sekeci pandai pegang botol sendri la...comel diaorg pakai sedondon!

Anonymous said...

comeynya adik arif.. dah pandai pegang botol dah..

ct rahani said...

alololo.. comel betul dua beradik nih pakai baju sedondon.. dh lama sy x carik baju yg sedondon utk anak2.. susah nk jpe saiz.. huhu..

N.A.I said...

Comelll..