About

Wednesday, May 30, 2012

.: WW : ProDuk keDai 1 MalaySia :.

As salam..

beli di kedai 1 Malaysia Kuchai Lama..
tiada dalam gambar - Sos Cili

Rasanya Ok jugak..
harga berpatutan ^_^

p/s malam ni sibuk kemas kain baju, esok balik kampung..yeaaa! rumahku bakal sunyi tanpa berita =P

12 comments:

pena rozie said...

x pernah beli lagi ni

::NureeN:: said...

nureen pon blk kg weekend ni ada wedding :)

wan nurul hezrina said...

wahhh balik kampung dah.kelambu oktak?hehehe jgn lupa bawa alik ke kampung..nuulpun suka g kedai satu malaysia.rasapun ok jer=)

hepi holiday=)

ct rahani said...

x penah lg ke ekdai 1 malaysia ni kak.. lokasi pun x tau kt mana kt jb nih.. hehe..

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

sedap tak rasa dia?

|| NaFiRaa || said...

kat shah alam belom ade lagi kedai 1 Malaysia nih.. teringin jugak nak masuk..hehehe

Mamamya said...

kat umah lia ni dekat dgn kedai 1malaysia..selalu beli belanja kat situ sbb lbh murah n kualitinya pun lbh kurang sama dgn jenama terkenal yg lain...

Iela Fazielah said...

xprnah soping lg kat kedai 1 malaysia ni

~Siti Hajar~ said...

Kat Kulim xde lg kedai 1 M'sia tp kat opis ni dah ada br nk buka, brg2nyer dgr2 ok jgk, ala dorg tukar brand je kan, nti nk borong gak la...blh jimat!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tak tau kat sini ada ke tak KR1M..tak pernah lagi membeli kat KR1M...

Selamat bercuti Eina..^^

LYAfrina said...

lya x pnh jumpa pon lg kdai 1 malaysia ni

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kak ina, husband kita selalu la nak pi kedai ni, tapi tak tercapai jugak nak pi...