Laluan Iklan..clik2x for more details ^_^

.: Belajar DIAM dari banyaknya BICARA Belajar SABAR dari sebuah KEMARAHAN Belajar KESUSAHAN dari hidup SENANG Belajar MENANGIS dari suatu KEBAHAGIAN Belajar KEIKHLASAN dari KEPEDIHAN Belajar TAWAKKAL dari UJIAN Belajar REDHA dari satu KETENTUAN.. :.

Clik..clik..

Friday, May 25, 2012

.: TQ : FroM ch@ wiTh LovE :.

Salam Jumaat..

mengabadikan pemberian sahabat
merangkap adik2 ni...hehe~
ch@ at HijauCantik

thanks ch@..love it !


kisahnya..
bawak balik tu..beriya si abang long nakkan coklat tu..
dia ingat boleh makan..ekeke..apa da..
tak puas hati bila mama cakap tak boleh makan..

dia bawak lari pelan2 ke bilik basuhan baju..
mama intai, sebelum dia buat percubaan 'ngap' ..
mama dah tegur dulu..=P

ekeke..apa la abang long, coklat asli dan tiruan pun taktau beza..
lawak pulak rasa..^_^

apapun thanks ye ch@ 
bertambah koleksi di peti ais tu..
ni yang nak kena tukar peti ais besar sket ni
banyak sket ruang =P

p/s dulu boleh la jadi tegar mengomen blog kawan2, skrg, merudum sudah...hukhuk~





15 comments:

Masya said...

cantikkan.. memang nampak macam realll.. hadoi amir pun same jugak.. nak dingappnya kit kat tu...

Che Rosliza Che mat said...

Kelakarlah...abang long...apa-apa pun tahniah...

amy said...

salam Has....tu la budak2 memang takleh cam antara tiruan n asli...lame2 baru dorang belajar kan :)...jgn bg hakeem nampak kang di ngapnye jugak ngeee :0

ch@ said...

sama-sama :D terima kasih sudi baca bloghijau yg tah apa2 tu. kawan selamanya kak.

~Siti Hajar~ said...

Jgn kata abg long, klu kita tgk pun nk ngap!..haha

ADEEYA said...

taahniah :)

Nad @ MamaZakwanNayli said...

saya pun dpt gak
takpe, kasik along sendrik gigit
kalu die tak try, die taktau ;)

Gieyana said...

Sy igtkan betui2 nyer jugak..rupa2nya tiruannn..ekekke..
Nice!

|| NaFiRaa || said...

FM ke tuh?? cutenyeeee...

@e_da said...

wow bestnya.. cha memang rajin bg hadiah kat kawan2 kan.. kadnya pun kreatif

::NureeN:: said...

hahha.. anka kita sama, klau ada benda yg x bg mkn sure ambik bwk g tmpt tersembunyi nk ngap hahhaa

eima said...

aku jg tak sempat nk karang lagi entry .... hehehe tahniah comey je gelagat arif

Aleyn said...

Cute jer

Izan Ishak said...

abg long ni ingat iklan kat tv lah tu. sampai nyorok2 nak gigit ceklat tu ye...

ct rahani said...

cantiknya FM tu kak.. lately ni sy pun suka jugak kumpul FM..

Related Posts with Thumbnails