About

Thursday, May 3, 2012

.: TamaN buKit JaLil laGi :.

As salam...
gambar lebih dari tulisan ni..

beriadah ke Taman Bukit Jalil lagi..
5 minit dari rumah..
pertama kali buat si adik...

tempat WAJIB bagi si abang terjah.. suka tengok Fish bes02 di sini..

sambil bagi Fish makan..

adik belum faham apa2.. mama bawak dia lepak tempat teduh..

tak bawak stroller..tau budak ni tak suka duduk stroller...huu~

duduk kat atas mama jerlah..herm..

happy ambil angin petang..tapi panas la cuaca..huu~

gandingan mereka ~

bawak ball..

si abah bersenam..tak joging pun..

bola dan kaki kecil adik, si abang long yang snap..^_^

kami~ mak ucu setia menemani~

uuuh gem**nya mama... =P

orang lain takmau bagi kerjasama abah nak ambil gambar..so mama je interframe.. =P

best jalan2 sini..tamannye luas..
tak jalan semua pun penat...~
ada replika macam-macam jenis rumah kt sini..
itu yang menarik tu..

kalau berphotoshoot kat sini memang terbaek...
kami ni pergi sesaja nak ambil angin petang jer..
isi masa lapang..^_^

p/s Esok jumaat..lalalala.. ^_^

15 comments:

~aSHa~ said...

tembam nye pipi adik..geram aunty tgk

~Siti Hajar~ said...

Hakeem dah jalan2 taman yer, ambik angin petang...

ni dah besa bwk jln2 esok2 dia xmo dok rumah dah la eina, merengek je ajak keluar jln2..

Sue said...

cantik tasik ni.. da lama sgt tak pegi. da bertahun2 tak pegi. 1st time n last time pegi masa zaman bercintan2 dulu. hehe skang sure da redup coz pokok2 da besar kan? dulu pokok pun kekecik lg. one day nk bawak anak2 g situ pulak la.... :)

hakeem bam bam. bape kg dah?

Mamamya said...

ehehhh...baru 2-3 hari x menjengah ke sini tetiba umah dah tukar kaler.. :) lia pun sama iena....dah ada plan nak tukar kaler blog tu..mcm dah boring plak...tp masa plak xder,pepagi sementara kakak2 pi sekolah ni lah sempat bw sikit2...

muka hakeem sebiji muka iena lah...comel!

MrS. F!zA said...

adik dah besar nampak muka abag pulak dah..haitu lain...hehhe

Fieza79 said...

view cantik..sesuai utk yg gila berphotoshoot mcm fieza hehee...

geram..geram..tgk hakeem..cute nya kaki abg long snap ye..

selesa nmpk hakeem ber baby carrier..firas mcm dh tak muat je dlm baby carrier sweet chery tu..huu

mamaRIFQY said...

alaa..gebu2 gituuuu!!

mummy_ayu said...

seronoknya jenjalan petang2..beriadah..dah lama tak buat mcm nie..

fieda said...

tahniah..bestnyer menang fm

http://lilo80.blogspot.com/2012/05/giveaway-5-followers-bertuah-ialah.html

fieda said...

bestnyer jalan2 kat situ..

|| NaFiRaa || said...

bawa anak2 beriadah.. xtvt yg bagus tuh~ :)

LYAfrina said...

salam eina... bru smpat dtg sini... huhu..

mmg best pergi tmpt luas2 mcm ni..lg2 byk kaler ijau..damai n tnang j rasa..ank2 lg la suka..blh blari bebas..

haqeem x jogging skali k?? hehhe

ADEEYA said...

Makin besar Along...

wan nurul hezrina said...

wah adek n abang g jenjalan taman ek..beshnyer..rasa nak g bawak merah n sofia main beskal kat situ.merah jerlah main.sofia tgkjer.huhu

MamaYatie said...

geramnya tengok hakeem...rasa nak cubit2 jer pipi..