Laluan Iklan..clik2x for more details ^_^

.: Belajar DIAM dari banyaknya BICARA Belajar SABAR dari sebuah KEMARAHAN Belajar KESUSAHAN dari hidup SENANG Belajar MENANGIS dari suatu KEBAHAGIAN Belajar KEIKHLASAN dari KEPEDIHAN Belajar TAWAKKAL dari UJIAN Belajar REDHA dari satu KETENTUAN.. :.

Clik..clik..

Thursday, May 24, 2012

.: InTai2 Si AbaNg biLa ke SunGai :.

As salam..

sambungan cerita minggu lalu..
sambung tempek gambar je..

aktiviti si abang long bila ke Ulu yam hari tu..

peralatan wajib di bawa kalau ke sungai or laut =P

awal2 main pasir dan main pasir... tak sudah2..



happy dia dapat main pasir camni.. hari2 pun boleh..=P

dekat2 nak balik baru nak main air pulak..huu~


si abah je melayan..
p/s rasa nak pergi lagi..tapi...herm... nanti balik Kedah boleh terjah air terjun kt kampung pulak.. lebih kurang macam ni jugak..best tu..hope ada kesempatan nak main air lagi..best woo.. ^_^


13 comments:

Imah Dinor said...

blk awal kkg bleh g mandi manda lu....

MrS. F!zA said...

aduiii..musim panas mcm skrg ni tgk air lata mcm ni rsa mcm nk berendam lama2..dlu msa study selalu trun lata mndi..hahha..mmg puassss

Imah Dinor said...

kl blk awal kkg bleh g mandi manda lu......

Sidratul Muntaha said...

pergi sungai memang best...
aih..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

bestnyer, dh lama x camping ghitu.. =)

eima said...

budak mesti suka main air kan...syok gamaknye kan ... klu cam aku yg dah nk masuk angka 3 mmg tak la...tgk je boleh

~Siti Hajar~ said...

Bukan Arif je suka bila main air & pasir, kita mak budak pun suka..haha

eina, kite xtau jln nk p kg Sik, so kite ajak abah kite tjk jln...huhu

Masya said...

mesti seronokkan.. sampai nak pg lagi.. tp sesekali ketempat mcm ni mmg hilang stress.... happy jer.. balik mainan tu semua kenelah basuhkan.. takut² ade pacat ikut pulak hihihihi

|| NaFiRaa || said...

tengok gambar2 kt n3 nih boleh rasa kesejukkan air sungai tuh.. bestnye dapat berendam~

Ena said...

syoknye.. kemain hepi lg dak arif..

ena dah lama tak bawka budak2 main air.. sian je..

::NureeN:: said...

sronoknya.. musim pns ni mandi sungai akn

ch@ said...

woh, tak pergi pun dh terasa sejuknya ni. hahaaa. abi selalu bawa auni mandi sg congkak belakang rmh dia je. hahaaa.

Izan Ishak said...

eina... bestnya lah mandi manda kat sungai camtu. jernih je airnya. untung kg eina ada tmpt yg best nak buat aktvt mandi manda ni... anak2 pun suka kan.

Related Posts with Thumbnails