About

Monday, May 14, 2012

.: haRi iNi weeKend baGi saYa :.


As salam..

today saja bercuti rehat kt rumah..
dua hari, sabtu.ahad ada program seminar..
so saja ambil cuti hari ni..
banyak urusan harus disettlekan.. faham2 jerlah kan..
ibu bekerja ni, cuti itu WAJIB ada seminggu sekali..

so, layan sket gambar..sebahagian lagi..
di hari cuti umum 1 mei lalu..

program berkelah di Ulu Yam.. ^_^

akeem bersama mak ucu..otw

abg long arif yg cool & tak sabar juge~

menu : dari kakak, nasi putih dari mama : bihun goreng + ayam goreng ala2 kfc

kakak mama a.k.a dinor family

akeem dan ucunye lagi~

bestkan~

adik yg cool dan relek awalnya~

best sangat~

pak ucu arif turut serta - sewa rumah kecil itu RM25

arif dan sepupunya - abang amzar

last pic for this n3 - mama w akeem~


p.s nanti sambung lagi tempek2 gambar di sana..takde masa nak celoteh ni..huuu~

18 comments:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

bestnya berkelah ramai2..

Fieza79 said...

wowee best nya aktiviti berkelah...
hakeem dh main air ke..mesti dia syok sgt..kalau lah firas pasti menggedik suka main2 air ni..

mamalieyna said...

wan beshnyer jenjalan=)nurul tgk header mmg muka abang n adik seiras cumanya akeen laie tombam pp nyer.

*wan nurul hezrina

mamalieyna said...

dah lama tak pi ulu yam ...skrg ni dah bersih ke ..dulu last pegi air berbau la .... tp syok kan mandi sg.....sejukkk

*eima

mamalieyna said...

sejak ada anak tak pernah gi dah ulu yam...best jugak ek... baiknya budak tecik tur... psstt..mak usu ada 'talent' dah tur..hahaa

*mamayatie

haslina said...

seronoknya dapat bercuti lagi lah bersama family lain.
;))

makanan simple2 yg sedap kan klu gi berkelah nie.
alhamdulilah.

mamalieyna said...

notes dr mama :
terpaksa copypaste comment, n3 ni 3 kali keluar versi sama..huu~

Salina@IbuAqil said...

Bestnya mama..
Masa berkualiti bersama keluarga..
;)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

bagus dak akim ni..diam je ngan ucu eh

Izan Ishak said...

seronoknya auntie tgk akeem pegi berkelah. eina.. dah lama tak pegi piknik bawak bekal macam2 camtu. kalau bawak menu paling ringkas pun sedapnya lah rasa...

|| NaFiRaa || said...

tecik2 dah mandi sungai yer hakeem.. tomey~

LYAfrina said...

sonoknyer bkelah ramai2 gini..meriahkan... lya hari rabu+khamis ni ada kursus.. huhu..mlsnyerrr nk pegi

Gieyana said...

bestnyer picnic ramai2 cmni...:-)

Nadiah Sidek said...

seronoknya berkelah!

ADEEYA said...

Seronoknyaaa~ :D

Ena said...

wahhhhhhhhhhhhhhh..

sonotnya...


akeem memg persis mamanya.. hihi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye..dah lama tak buat aktiviti mcm ni..tunggu balik KG dulu.. :)

Sue said...

bestnye mandi sungaii!!! hakeem sekali tgk mcm iras khalish pulak. bam bam da samaa tu. hehehhe