About

Thursday, May 17, 2012

.: aKtiViti haRi minGGu yaNG Lalu :.

As salam..

hari minggu yang lalu..
dah maklumkan sebelum ni..
mama attend program lebih kurang seminar gitu la..
full day sabtu.ahad..

sempat snap sikit pic..di hari kedua..
lunch time..
special sebab that day ada sambutan Hari Ibu kat Hotel tu..
so..makanan pun meriah...
tapi mama makan ala kadar je..
sekarang nafsu makan..biasa2 aje..

tak macam dolu2.. ^_^

sedikit gambar sebagai kenangan~

pinggan mama ^_^

skema =P .. ini je geng semeja..

dan ini2 juge..^_^
Petang dijemput si suami dan anak2 + mak ucunye juge..
Plan - terjah shoping mall..
sian anak2 dan mak ucu weekend tak ke mana..
so, pergi shoping mall dan memadai..
boleh jalan2 juge..

Lokasi : MydinMall SubangJaya

tempekan wajah anak2 yang ceria..
menceriakan hari2 mama..

"ceriakan saya?"


si abang juge tak ketinggalan mau juge berwajah ceria ^_^
Isninnya - mama apply cuti .. lalala..


p/s  Esok dah Jumaat?.. waaah bestnyer... hehe..


13 comments:

Izan Ishak said...

suka tgk hakeem yg sangat2 ceria tu... abg long pun kemain lebar senyumnya tu...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya mamam kat hotel, rindu kat haidar...comey la hakeem cam muka haidar time tecik2 dulu

Nad @ MamaZakwanNayli said...

manisnya hakeem senyum tu, hehe..
dah rupe abang die dah :)

maslin said...

Wah!!!!! bestyer, langkah kanan... plan g seminar...tup tup hotel wat sambutan ari ibu.... selamat ari ibu mama... comelyer anak mama...geram mas tgk...

fieda said...

dah besar bujang tu..eh..rumah dah baru la..cantik..

eima said...

meriah.... ye esok dah jumaat tak sabo nk cuti ...

Fieza79 said...

kalo fieza la kan bedal semua makanan yg ada..dah full pun mesti nk gak rasa2..rugi sebab bkn slu kan eina hehee...

alaahai makin comel la hakeem..gebu lak tuu...

|| NaFiRaa || said...

bila gi kursus or seminar.. memang suka part makannye.. kekeke

ieda said...

bila ada seminar nie .. makan2 lah x menahan kan dikk
nak2 bahagian desert tuu .. perghh ! semua nak merasa makan ;)

lawooo header baru dikk
terserlah kecomelan si tecik tuu ,
geram akk tgk !;))

Mamamya said...

dah lama x pi makan2 kat hotel..maklum lah dah lama pencen keje skrg dok kat umah jer :)

hekeem makin montel mcm anak cina lah... :) kiut dgn cap dia tu...

FEDO said...

Wah. Makanan lah.He2

wan nurul hezrina said...

hakeemnie cumillah nak ku geget dier..abang ngan adik senyuman2 bleh wat org cairrr nengoknya

ch@ said...

wah, sukanya dua org bdk ni. murah senyuman mcm mama dorang la. walaupun mama dorang pendiam. hiii.