About

Wednesday, April 18, 2012

.: WW : meReKa seRupa : adik=abang :.

As salam....

Wordless...
mereka di usia sama..
gaya tidur pun sama..
comel !

si adik - akeem : versi 2012 (3 bulan setengah)

si abang - arif :versi 2009 (3 bulan setengah)
p/s untungnya orang yang ada blog... boleh belek2 blog tengok perkembangan anak yang lepas2..best tau.. baru perasan, si abang long jugak dulu lebih kurang sama perkembangan dengan Hakeem.. ^_^... Hakeem boleh meniarap di usia 2bln 3minggu.. abang long arif dulu, di usia 2bln 2 minggu..bezanya..abang long dulu lebih cool & steady..adik?..hehe.. lebih ...dotdotdot.. kata-kata ibu kan 1 doa, so apa perkataan yang tak patut keluar tu, simpan2 je la.. faham2 sendiri la ye.. ^_^


21 comments:

azzey said...

wow! 2 versi yg berbeza tp cara yg sama...:)

LYAfrina said...

hehe...
dua2 tdur mcm ni...

a ah eina..untungkn anak2 kt..sbb ada byk kenangan y dia blh tgk kat sini kan..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

comey je ...kadnag2 kita takut anak tu tak bernafas tido camtu, tapi sebenarnya deme selesa tido camntu kan....balqis pun sama

~aSHa~ said...

si abg mmg kena cool..sbb nanti nak handle adik2..eheheee

Puan Lavender said...

Dah memang mai daripada perut ibu yg sama, semestinya gaya tidoq pun sama. Ye tak? :)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

aishah n rafiq ade perbezaan..si abang lmbt meniarap..5 bulan lebey..aishah 3 bulan nak masuk 4 bulan tu dah niarap dah..eheheh

MrS. F!zA said...

hikhik..comel..leh plk turun gaya dan aksi abang..

~Siti Hajar~ said...

btl eina untung ada blog blh imbas kembali citer dulu..

Takut la baby tidur camtu takut xleh nafas je..

Fieza79 said...

comey tido cmtu...hehee

walau ada persamaan ttp ada gak perbezaan yg lain kan...biasa la peel anak2 lain2 kan...kena layan je eina hihi...

Nens Collection said...

woo..comel2..hehe
mmg untung kan ade blog..boleh belek2 balik gambar lama..hehe

Salina@IbuAqil said...

Comelnya..
Sama jer erk...
Sok dah pandai baca blog mama mst deme teruja nengon entry2 ni.. ;)

Sue said...

alololo comeynyeee... adik betul2 bam2 la.. gewamm!!! abg suke buli adik tak.. kat umah tu si adik yg suke buli abg dia. nasib la abg jenis penyabar.. huhuhu..

Nad @ MamaZakwan said...

sabo je la dua beradik ni, hehe

Masya said...

tuhh dia bile meniarap dua² pun nampak sama.. sampai tak tau mane along dengan angah... rasa mcm tak selesa tgk baby tdo macam ni.. risau jer..

|| NaFiRaa || said...

hehehehe..sweetnye~

RiEda96 said...

hahaha.. comelll..

Imah Dinor said...

best la dah lama bblog kn hu..aku baru jer..tp dpt gak info2 lama kat blog ko ni....

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

Wanieys said...

comey jer gaya tido hehehe..wanieys baru follow mamalieyna..salam perkenalan :)

Gieyana said...

mmg version yg sm! Cute sgt!

Lady Rina said...

same version punya tido..comel..:)