About

Wednesday, April 25, 2012

.: WW : aNak oH aNak :.

As salam..

anak oh anak..
apa je kamahuan kam0, senang je dapat..

ntah kali ke berapa beli crayon dan kaler pensil.. asal pergi jalan2 shoping mall.. ada je benda berkenan di hati anak.. bila dah kata nak... memang harus nak jugak memiliki..huu~

muka sedih sebab .. baru je beli..dah patah hujung mata crayon tu..huu~ baru je beli, tak sempat tunggu balik rumah, dah mula mengaler..huu~ arif ...arif...

adik nengok jer... apakan daya, adik kecik laeii... ^_^

p/s 1 : untung jadi anak zaman sekarang...huu~

p/s 2 : kawan2...skrg, mama dah cannot ziarah menziarah di waktu pagi (sebelum mula waktu kerja) dan di waktu lunch hour di hari bekerja (dah kena block da..)... harap maklum... mungkin kalau lapang baru sesi terjah menerjah dibuat di waktu malam..ups..n3 mama, mmg all autopublish.. ^_^..

p/s 3 : takmo merungut dah sekarang pasal ni, bersyukur dengan apa yang ada dan dinikmati sekarang, cuba bandingkan anda dengan orang lain yang lebih terkongkong hidupnya, dunia cuma kerja..kerja..kerja... haih bosan! so... utk kes mama..masih boleh merasa lapang dan bebas ber internet di rumah.. no hal punya.. ^_^ .. ini diari kehidupan mama, rasa tak lengkap tanpanya.. nak jugak corat coret.. walau tak sekerap mana..

14 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Samalah dgn Qis tu..ntah brp kali dah belikan dia warna pensil...kalau dah bosan mewarna kat kertas..kat dinding plak dia p warna...

ieda said...

Haziq lagi suka conteng dinding.huhu...

eima said...

mmg stress bila kena blocked... aku dah slalu rasainye ...

Fieza79 said...

anak2 sekarang kan mmg beruntung kan eina..nak apa semua dpt..

eina..sma la kita mslh kat sini..tp mujur lg cctv dh psg..tp alhamdulillah hanya DIA yg mengatur segala..depa psg cctv jauh dri meja fieza ni..so nk pam nk wat apa pun masih boleh..syukur..!

~Siti Hajar~ said...

Xpelah utamakan kerja, itu lbh penting kan, blog ni suka2 je...hehe

TAPI jgn xupdate trs tau!..haha

Nad @ MamaZakwan said...

patut la dh jarang nmpk akak dah....
takpe, saya faham ;)

tp nak tau citer pasal pengasuh..dah ada jumpa yg baru ke?

Ena said...

gitu la kan.. kemahuan anak sembolehnya di tunaikan selagi tak membebankan.. :)

|| NaFiRaa || said...

betol lah ina~ anak2 sekarang memang selalu dapat ape yang dorang nak.. harap2 dorang akan jadik anak yang soleh dan solehah..:)

mummY daniSha said...

budak2 kan...sekejap je cukup semua kalet tu...pastu mulela hilang sana sini..pastu nak yg baru...huhu

ch@ said...

sama je ngn auni kak, kita sampai malas dah mahu belikan pensil warna. atok dia rajinlah layan. mls nak kemas bila terabur. dpt pd adli, smua masuk dlm mulut. seronoknya dia time baru beli je.

Izan Ishak said...

alahai eina... takpelah, boleh je ziarah2 dari umah pasni ye. hmmm... terbaca juga komen eina pasal cctv kat blog k.fieza smlm... redha ajelah kan.

ct rahani said...

rajin abg arif.. nti dh sklh lg la asyik nk membeli je alat tulis tu kak.. sy dh merasa dh.. hehe..

x pe la kak.. kt umah masih leh online lg kan.. so x la ralat sgtkan..

LYAfrina said...

huhu..sbr la eina..mujur kat rmh ada tenet kan... mcm lya lak..kat ofis ok je kalo ada msa lapang..cuma kbetulan lateni kerja x hbis2..mmg kna bg komitmen, sbb tu bw mana y smpat j..y x smpat tu samb kat rmh...

wah..abg long dh pndai tulis2 yer

Cik FaRiZaM said...

olololo tomeynye adik dia...sian dia kecik lg ...nnti da besar sikit leh la main krayon :p