About

Wednesday, April 11, 2012

.: WW : 3 BuLan suDah ber'waLker'? hohoho! :.

Alahai adik...
baru 3 bulan la kam0..

si abang yang teruja sama~


'Adik tak bersalah..mama yang salah letakkan hakeem di sini..sebab Hakeem tak mau baring..mama letak la dalam ni, senang mama buat kerja..'

~ Hakeem sudah boleh menolak walker ini bergerak maju ke depan or ke belakang dengan lajunya mengguna kaki comelnya..mula elok je duduk dekat dengan mama..lama2 jauh sudah.. =P


p/s 1 Boleh aje si mama..haih..! Hakeem dah keras badannya..sesekali bila pegang dia sambil dia berdiri, boleh je lepaskan tangan kita barang sesaat..dia tegak berdiri..=P

p/s 2 Dugaan datang dengan tiba-tiba.. bermula esok Arif dan Hakeem bertukar pengasuh baru ..kenapa?..nanti2 ceritanya..huu~

15 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

kuatnye dier....:) ada yg ckp walker nih tak elok sgt for kid, tapi yelah...takde kepastian la pulak...huhu

mummY daniSha said...

amboi..kecik lg dah masuk walker eh..cepat jalan la nanti ni heee

nieda said...

siap tersenyum lagi hakeem duk dlm walker.. mainan baru katakan

Lady Rina said...

alala....comelnye dier...:)

diana said...

saya pun dulu anak 3 bulan dah masuk dalam walker..letak bantal kat depan..heheh

Mamamya said...

samalah mcm firas dulu...umo baru 3-4 bulan dah masuk walker... ;) mamanya yg xcited x sabo nk tgk anak tu dok dlm walker...heehehee...


alahai...dugaan sungguh bila b'tukar pengasuh ni kan iena...harap2 arif n hakeem dapat sesuaikan diri...

Imah Dinor said...

semoga tabah hadapi dugaan dan cabaran hidup ini....setiap org ada masalah.....atasinya dgn tenang dan bijak....

VEE said...

Salam kenal..anak2 awak sgt comel..feel free to visit me back @ cerita-cinta-mommy.blogspot.com

geez said...

haiii hakeem...tomei2..

Nad @ MamaZakwan said...

waaa...hebat la hakeem!
hehehe..
rambut hakeem kerinting ek kak?

nape tukar pengasuh?
tetibe jek ni, huhu!

~aSHa~ said...

abg darwisy...baru jer dimasukkan walker..ehehe lewat bagi walker...dah 7 bulan baru naik...ni kes sbb dia dah berani nak bangun @ berdiri walau tak kuat lagi...sbb tu masuk walker..senang tak jatuh

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

comel duduk dalam walker..
kenapa kena tukar pengasuh...?
apa2pun semua berjalan dengan lancar

eima said...

fahim dulu lebih kurang usia ni la .... alisha je lambat ckit sbb kcik sgt die tu .....

tp walker alisha ni pyh ckit nk lagi byk sgt cam getah menda tah kate nye utk safety tp bg budak laju menonong2 ..cam fahim dulu sampai terjongkit walker dibuatnya

Izan Ishak said...

suka betul hakeem dok dlm walker tu! happy je muka dia...

napa bbysitter bertukar eina? dah dpt bs baru lah ye?

wan nurul hezrina said...

sofiapun nurul masuk walker.kalau tak merayap makan habuk kat bawah..hikhik.aah tgk hakeempun keras jew.

mmglahkan kalau kita ibu2 kerjanie mslh utama pengasuh.kadang tetiba je pdhal kita tak pernah expect dia nak bertukar.