About

Thursday, April 26, 2012

.: teRIma kaSiH : tQ ch@..HaJaR &... :.


As salam..

Mengabadikan hadiah & tanda ingatan dari kawan-kawan.. ^_^

Ups.. ini dari kompeni.. 
diberi pilihan memilih sendiri hadiah sempena new born baby..

dan mama pilih ini..
luaran~

dalamnya ada ini2.. ^_^

dari Siti Hajar..thanks frenz..like..like..like..buah tangan dari Langkawi tu..^_^
Hajar memang suka kasi hadiah like Nad jugak..
every year ada je hadiah pemberian dari diorang..terharu~

dari ch@ yang kreatif..sooo suke! ^_^
tak sangka akan dapat kad comel ni dari ch@..
kreatif . cantik . menarik ! 
thanks atas ingatannya kawan~

ini dari kawan ofis.. seorang bercuti ke Pangkor..seorang bercuti ke Indonesia.. ^_^
Moga kalian semua sentiasa dimurahkan rezeki dariNya..
Amin....................




18 comments:

LYAfrina said...

wowww... mmg dah rezeki tu..byk gak dapat tu.mmg cun2 plok tu

MrS. F!zA said...

suka kan kalo dpt hadiah..hehe..

towel putih tu sama mcm darwisy punya msa baby haitu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik2 hadiah tu semua...^^

~Siti Hajar~ said...

sama2 eina...

sbg tanda ingatan tulus ikhlas...hehe

Fieza79 said...

wahhh..murah rezki...yg hadiah dri kwn opis tu plng best...ada milk storage botol bumble bee...ada beg simple dimple lagi like firas punya...best2!

mummy_ayu said...

wah...dpt hadiah...best best!

eima said...

ch@ mmg kreatip ...

syok kan dpt byk mende gitu

Nad @ MamaZakwan said...

kak, bestnye dpt hadiah beg tu! :)

Nens Collection said...

wahhh...byknye dpt ole2..;)

Iela Fazielah said...

wah...yg opis bg tu best hadiah dia..yg hajar tu pun bes..ila suka FM

etiey.com said...

cantik!

kak iena.. lama sungguh tak mai sini. manjang sibuk. langsung tak sempat nak blogwalking... tak jengah langsung he he..

Cik FaRiZaM said...

wah beg hitam tu ....dia leh meringankan kan??ada fungsinye kan

Ena said...

wahhhhhhhhh.. siap blh pilih ekk.. syoknye..

Imah Dinor said...

wah betuahnya ramai kwn kn...mamalieyna bila lg nak g bcuti n bg kat kami FM lak...hik....

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

murah rezeki ieyna ni.. =)

Mamamya said...

mmg serok bila dapat cenderahati dr kawan2 kan...insya'allah mudah2an murah rezeki dia org kan.. :)

Cik puan said...

Murahnye rezeki akak

ch@ said...

sama-sama kak ieyna. hahaaa. kad simple tu pun interframe. malu aiii.