About

Monday, April 23, 2012

.: samBung ceRita ke PD : sinGGah PanTai TeluK keMang :.


As salam..

salam monday morning!

tak banyak gambar sempat dicapture..
si abah je yang menyenap..
layan sket gambarnye..
kenangan...


first time singgah sini..
tapi tak sempat berlama2an..
hujan turun l0bat..
then, ada misi nak ke rumah adik abang ipar @ Seremban..
sesekali datang sini, haruslah singgah jumpa sedara yang masih ada kan..

tambah erat silaturrahim..
Amin...

maamat ni memang suka benoooor la bab main2 pasir ni..tak mandi pun..main pasir je lebih ^_^
dari kanan, kakak no.4..preggy 4 bulan tapi perut tak nampak sangat..comel jer~dari kiri kakak no.2..low profile orangnya~ dari Kulim ^_^
terkilan, g PD tak sentuh pun pasir laut, apatah lagi air laut tu..huu~ sekejap sgt kat sana..hu~
mak yang kepenatan! tertidur.. adik yang kesibukan berbaju hijau itu~ =P
lupa nak bwk alas, beli tikar kt situ je RM7.. ^_^..boleh la buat budak kecik ni berbaring..ups meniarap sebenarnya..mana mau baring dah..haih~

p/s HARUS terjah ke sana lagi, nak jalan2 beli ole-ole pun tak sempat hari tu..huuu~

13 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sonoknye tgk arif main pasir..
Dah lama tak jln2 ke pantai..
Nampak cantik jer pantai ni..tak pernah lagi ke sana...

Noor Izmaliza said...

dah lama tak pi PD .. syok tu ... skrg ni sejak ade anak kecik dah jarang nk pi pantai2 ... takut sikit ... sbnrnya tek adak pepe pun ...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya...kalo balqis suka mandi kolam je, tk suka mandi pantai sebab dia geli kan pasit tu...

RiEda96 said...

best sesekali lepak kat laut, tapi musim panas ni, pergghhh makin gelap la lau berjemur.. heheh..

amy said...

wahh best has...kami pun dlm plan nak ke sana tp risau la dengan gempa baru2 ni..hope ok2 ja kan..

Fieza79 said...

knp xsempat sentuh pun pasir pntai eina..sebok dgn hakeem kot..heee

pntang lepa ye..nk golek2 meniarap je ye hakeem..firas pun kemain dh meniarap + memusing2 90 drjah...ari tu lmbt meniarap...dh sekali meniarap..amik..hehe!

Sue said...

last time pegi laut pun masa khalish umur bape bulan tah dulu. gi PD kat blue lagoon. seronok dak ariff main pasir yea.. adik semangat la! mama da nmpk makin slim :)

haslina said...

hehe, rugilah eina pegi PD klu tak mandi.
next time kena datang lagi tau.
;)

Gieyana said...

bestnyer...amik angin kt pntai mmg menyeonokkan..tmbah lak layan anak2 main pasir..:-)

LYAfrina said...

seronoknya dia main pasir kat pantai... msti seronok ni kan.. kalo hakeem dah bolh jln..sure main kjr2 dgn abg long ni

Imah Dinor said...

mmg best kan...lain kali kita dtg lg...

mummy_ayu said...

dah lama tak gie laut...nak gie laut gak...

Izan Ishak said...

dah lamaaaa sangat tak jalan2 pi PD. ini kalau anak2 tgk gmbr ni mesti sibuk nak ajak pegi ni. masing2 muka teruja bila cakap nak pegi pantai.