About

Monday, April 30, 2012

.: mak uCu daH baLik joHor?! :.

Salam hari Isnin..

Jumaat malam yang lalu..
teruja tengok Terminal Bersepadu Selatan (TBS), Bandar Tasik Selatan..
Terminal bas untuk arah selatan..

hantar mak ucu budak2 ni balik naik bas ke johor..
eheh..mak ucu dah balik?..
habis sapa mau jaga budak2 tu?..

hehe..
mak ucu balik kejap je..
semalam dah balik sini semula..
mana cari pengasuh baru lagi..sementara ni..
mak ucu setia menjaga mereka..^_^

cantik kan TBS tu..
dah macam KLIA.. hari tu tengok n3 dari ch@..
kali ni dah jejakkan kaki ke sana..
kagumlah! ^_^
selesa kan....


Pic ehsan dari en Google ^_^
Segan nak snap gambar sebenarnya..
walaupun teruja nak menyenap..ngee..
reda jelah..

tapi sementara si abah bayar parking tu..
sempat si arif menyenap..
dia nampak camera di tgn mama..
hasilnya... 3,4 keping gambar yg ntah apa2..

salah satunya...ini...
rambut si adik yang dah ghupe apa dah..heheh~
then, mama plak snap pic abang long.. ^_^

superboy mama yang tak berapa nak super =P

Sekian... eheh esok cuti kan..sure ramai yang tak kerja hari ni kan..
sambung cuti pun best ^_^
mama kerja la, simpan cuti tuk benda yang lebih perlu nanti..

p/s selamat hari buruh! 1 mei 2012...

9 comments:

LYAfrina said...

a ah..cun sgt..mcm kat klia dah kan..moga cpt2 jmpa pgasuh baru ye,,sian abg n haqeem

~Siti Hajar~ said...

sy pun keja, jimat cuti...ngeh ngeh ngeh...

esok 1 mei hari buruh & my anniversary...hehe

ct rahani said...

selamat hari buruh kak 7 selamat bercuti jugak.. :)

Izan Ishak said...

cantiknya TBS! masih blm dpt pengasuh baru ye eina?

sekali skala dapat naik bas best juga kan... kalau anak2 izan mesti jakun semacam je sbb tak pernah naik...

Salmiza said...

comel rambut adik...hihi

Salam kenal..:-)

ch@ said...

awat rambut hakeem jadi gitu tu. lama dah tak pergi stesen2 bas ni, agaknya kalau tiba2 kena pergi sendiri, mau sesat barat kita jadinya. besarkan? best.

wan nurul hezrina said...

mmg kusut pk pengasuhnie kan?haru biru dibuatnya kita..

haslina said...

rasa lega di hati kan kalau family sendiri yg jaga anak2 bila kita pergi kerja kan eina.
alhamdulilah.

TBS tu mmg nampak sungguh outstanding. tp belum ada kesempatan hendak pergi lagi.

Anonymous said...

This does not make a lot of sense to some people given the fact that they feel it might frustrate them more than help them.
Learning new things are always better for the brains both for the young people as well as for the adults.

It is commonly available at many gaming sites or one can simply download this
game from internet instead of buying CD's for this game. Polyominoes have been used since 1907 in popular puzzles. Sweet and simple are two words that make Tetris so appealing to players initially.

Also visit my webpage Free-tetris