About

Tuesday, April 10, 2012

.: maJLis KenDuri kahwin @ Melaka:.

As salam..

Majlis Perkahwinan sepupu-sepupu abah..
berlokasikan di Ayer Keroh, Melaka..

tema : purple dan putih..manis si pengantin..
sepupu abah Perempuan berbaju Purple..
lelaki berbaju putih..(sori mama lupa nama..hu~)

Selamat Pengantin Baru buat mereka..
(mama jarang bertemu muka dengan sepupu abah yang ini..pernah sekali ke dua kali je rasanya, masa awal2 mama kahwin dulu..)

Piccas kenangan pun hanya sedikit dapat dibadikan..
boleh pulak bawak camera bateri dah nak habis..
sempat sikit je si abah snap..huu~


Manis si pasangan pengantin~

yaaa mereka sempat bertemu di sini..dua sepupu comel arif juga datang, dari Johor..best dapat jumpa kan..

upps si mama sempat interframe dari belakang je..then, bateri habis loor..
p/s Hakeem bersusu cap botol ye sekarang (baru berusia 3 bulan)..kepada ibu-ibu yang sedang mengandung, 'Jangan Tiru Aksi ini'... bagilah susu cap gantung kepada bakal anak-anak anda...hee~

18 comments:

Ena said...

cantiknya baju pengantin.. purple color.. ai likeeeeeeeeee!!

rafaliah said...

tumpang lalu pengantin..nak tumpang share cerita ..(^_^)
apa nak buat bila anak kurang selera makan?
http://www.ummiirfan.com/2012/04/bila-anak-kurang-selera-makan-petanda.html

LYAfrina said...

bersanding 2 psang yer..
salamt pgantin baru buat mereka..

izan mama mia said...

cantiknyer..pengantin perple mmg menarik

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

catik pengantinnya...
bukan maian lagi abang long jumpa dengan sepupunya

wan nurul hezrina said...

lawanyer kaler ungu tuh=)menarik perhatian.nurulpun org melaka jugak=)tapi ayer keroh2 jauh gaklah dr umah

eB ezrin said...

wah abg long dh nmpk laen :)

Nens Collection said...

rs nk bersanding semula je ngn hubby kalo tgk org kawen ni hehehe..;)

eima said...

purple lebih menyerlah ... tu yg tak best klu wat kenduri 2 pasangan ni ....tp untung nye jimat koss ngn masa kan .....

Fieza79 said...

wahh sekali dua pasangan penganten mesti meriah sgt kan..!

Nad @ MamaZakwan said...

pengantin kaler purple tu cam terbalk je duduknye, heheh

Lady Rina said...

cantik sangat..i like purple...:)

ct rahani said...

cantik pengantin.. sonok la arif jupe kwn ramai..

@e_da said...

wah ada 4 pengantin bestnya

RiEda96 said...

hehehe.. kenduri sekarang dah tak ikut musim kan.. abang long makin kurus dengan style rambut mawinya.. huhu..

::NureeN:: said...

dh lama x g kndri kawin, mmm dh sarat2 gini x der mood sgt nk pegi kan

ADEEYA said...

Double marriage ! :D hehe Ariff botak? hehe

cik puan said...

salam jengah kak ina :)