About

Monday, April 2, 2012

.: di Hari MaJLis PertuNanGan :.

As salam..

sambung tempek gambar susulan dari n3 hantaran tu..
di hari pertunangan SIL..Zarith Sofea..
bakal melangsungkan perkahwinan mungkin pertengahan tahun depan..
Insyaallah..
dah lewat petang,  muka penat..baju memasing langsung tak ikut tema ..hehe~

ini jer family kecik en abah~ anak2 memasing buat hal sendiri..dan yang kecik tidur..

g*muks si mama..aduyaii..=P

Menu : Nasi + Laksa Penang (semua masak sendiri)..meriah jugak kenduri macam kenduri kawen..hee~


budak kecik ni, kepenatan, tima majlis tu, tak selesa, nak kena berdukung je, panas..pastu lena~

rombongan pihak lelaki, kalau tak salah mama dalam 16buah kereta ..dah la banyak kereta avanza..penuh tetamu pihak lelaki...hee~

see..anak2 buat hal sendiri..abang long arif gitula..main panas, mana tak, balik dari kampung..demam + hidung berdarah..huu~



p/s terbayang kenduri kawen pak ucu a.k.a adik mama nanti..tak lama dah..awal bulan 6 kat kedah nun...haih..mesti bz kan..yang tak bestnye..si abah tu..taktau la cuti ke idak..time nak pilihanraya tu kan (kalau ye)..takut cuti beku je..haih!

15 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

Nampak meriah tol majlis pertunangan sil mamalieyna tuh. Rombongan lelaki pon ramai. Tp bl ada majlis2 mcm ni, si kecik la yg kesian kan. X selesa sbb ramai org..:-)

Nad @ MamaZakwan said...

abah arif+hakeem bape org adik beradik? 4 ek?

meriah cam kenduri kawen, hehe
dpt dgn org mana kak?

patut la arif smpi demam2
main sesaje die ngan kawan2 ek
ehhhe

@e_da said...

seronoknya berkenduri.. sedap2 lauk pauknya...cantik pelamin ...

ieda said...

selamat bertunanggg ;) manis orgnya lieyna ..

banyak juadah .. sedap2 .. ;)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

idung arif berdarah lagi ke?

Sidratul Muntaha said...

tu arr
baru nak ckp kenduri tuang mcm kenduri kwin
agaknya bila dah kwin nnti lagi grand kot?!
\huhuh..
budak2 klu jumpa parit..
mgm la projek lemar batu..
setot dgn ara klu blik umah mak ayu kat meru pun sama gitu

~Siti Hajar~ said...

sedap nama SIL eina, cam nama penulis novel..hehe

meriahnyer majlis cam majlis kawen je kan..

|| NaFiRaa || said...

meriahnye~ banyak jugak menu nye..

walaupon penat tapi tetap sonok sebab dapat kumpul adik beradikkan~

Zue AnnaLeeya said...

slmt bertunang buat SIL eina...
smoga bhgia hendaknya... amin....

sonotnya ayep balik kg yer...
samalah mcm airel... klu balik kg, mmg tak ingat ummi dah... huhuhu...

Imah Dinor said...

meriah sungguh........

MamaYatie said...

mesti adik bongsu abah arif ni kan..
grand bangat majlis tunang..sebelah lelaki pun ramai,cam nak kenduri kawen dah...hihi

Izan Ishak said...

bestnya eina... menu2 pun macam2 siap ada laksa lagi tu. ramai juga rombongan dari pihak lelaki ye... mmg meriah gitu...

LYAfrina said...

COMEL AL EINA..PELAMIN TU..NMPAK MCM SEWA...

::NureeN:: said...

meriah & simple.. sedapnya lauk pauk tue

Masya said...

meriahnya.. ni baru majlis bertunang...