About

Thursday, April 12, 2012

.: cuCu ke Dua PuLuh :.

As salam..
wordless...(haih asyik2 ber wordless je sekarang ni..ngee..)
takpe piccas more n more..ngeh3x..

upss..sebelum tu, blog ni memang tau..suka tempek gambar si anak kecil dia..
so, pada pengunjung yang kurang gemar...balik2 gambar anak je ditempek di sini..
silalah click tanda 'x' tu ye.. (maybe ada sebilangan kecil..peace yaa =P)

tok kedah besama cucu ke-20 nya..Hakeem..
this year, bakal dapat lagi cucu..Insyaallah mungkin di hari raya puasa..hee~
cucu ke-21 la pulok..lalala.. ^_^

sangat suka dia walau di panas terik begini~

tok yang kian dimamah usia..66 tahun (Jun 2012 nanti)

sengihan dia~


cucu tok..sayang tok~

p/s sebelah mama, Hakeem cucu ke-20, sebelah abah, Hakeem cucu ke-4 ^_^..jauh beza kan.. mak mama a.k.a tok kedah kahwin seawal usia 13 tahun..lalala.. ^_^

22 comments:

Nadiah Sidek said...

wah...kalau berkumpul semua sekali meriah la rumah ^_^

p/s: saya pun selalu tepek gambar anak di blog juga..haha..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

sebijik muak haidar la kak ina...nape hakeem tak dok dgn ibu?

~aSHa~ said...

sengih aje si adik hakeem duk dgn tok dia yerkkkk

ch@ said...

comelnya hakeem. peramah betul. jap-jap. cucu ke-20? ma'ai... belah abi adli cucu ke-6 drpd 7. belah kita adli cucu kedua. betul2 jauh berbeza. hahaaa.

NiRnAnEe FiZz said...

comel jerk dia senyummmm....gerammmm

NiRnAnEe FiZz said...

comel jerk dia senyummm...menawan

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

comel sungguh anak teruna..tembam

eima said...

vavava byknye ....
putih kan hakeem kan .....encem

RiEda96 said...

bulatnya hakeem..huhu

Zue AnnaLeeya said...

nih klu berkumpul seme, konpem bergegar umah tok kan??? hehhe....

akak pon asyik tepek gambo anak2 gak.... dah namanya blog utk kluarga kan????
sape yg x suker tuh, xyahla baca... huhu

~Siti Hajar~ said...

Riuh rendah la bila btemu semuanye ye eina, br best kasi gempaq rumah tok kedah...hehe

haslina said...

alhamdulilah emak eina masih sihat. dapat sambut cucu yang ke 20.
hakeem mesti best sebab tok kesayangan yang pegang.
;))

LYAfrina said...

OLORR..COMELNYER DIA SENYUM2....
WAH..RAMAINYER SEPUPU2 DIA..DH NK MSUK KE 21 TU

|| NaFiRaa || said...

alalala..comeynye senyum.. cair untie tengok~

Imah Dinor said...

walaupun cucu k20 tp jarang dpt bkumpul suma....t kenduri awal bln 6 nnt baru dpt kumpul suma kn...mst gempak....

Izan Ishak said...

comel je hakeem ngan tok dia... tgk mak eina terus teringat jugak pada mak izan. thn ni umurnya dah pun 69 thn.

kalau anak2 izan masing2 dah yang ke 30++ utk kedua2 belah izan n hubby sbb masing2 anak bongsu kan. kena kira balik sbb tak ingat... ramai sangat sepupu sepapat dorang ni.

wan nurul hezrina said...

mak aiiii.cucu ke 20??ramainyer.kamu anak num bape?hehe..alah siapa tak suka mmg haruslah tekan tanda x tapi bukan nurul ek sbb nurul sangat suka tgk boboi dua orgnie nak2 baby hakeem.dok ngidam dapat baby boy.hehe.tapi sofiapun muka cam boy.hehe..

bumbum hakeem=)

Salina@IbuAqil said...

Mak aihhhhhh!!!
Ramainya mama..
Meriah ni bila semua ada.. ;D

Lady Rina said...

comelnye baby...

Nad @ MamaZakwan said...

meriahnye sampai 20 orang!
time balik raya seronok la..
time nak bagi duit raya pun 'seronok' le jugak, hehe

Irfa said...

comelnya baby

Nur Hawa Mohd Zin said...

dah pandai gelak ye..comel2