About

Monday, April 16, 2012

.: cont..keNangaN di Kota MeLaka :.

As salam..

sambung tempek2 gambar kenangan di Melaka..
tak banyak mana pun, cuma jalan2 dan sempat naik Muzium Bot tersadai tu jer..
then, tak larat dah..
sian kt MIL, tak larat jalan..
so, balik je lepas tu..
family IL, balik terus ke Johor, kami balik KL la..^_^

itu yang rasa, harus ke sana lagi..
Insyaallah...1 day!

botol terlekat aje kt mulut si abang long, y0lah cuaca sangat panas...haus la dia..huu~ hilang kemachoan..hee~

teruja tengok bot besar..!

releks jap, Hakeem melepas hajat..huu~

tak lepas, botol .. spek mata juge..^_^

ulang tayang...candid by abah~ tersipu plak si mama~hakeem maintain serius..hee~


abang long arif, takut benar dengan patung2 hitam yang ada kt dalam tu, dah gaya nak nangis, ajak balik rumah =P

matawang~

candid~ mama tak naik atas ni punn, gerun, tangga dia cerun sungguh..seram time nak turun~

tak habis2 awak jerlah interframe =P

kakak sepupu arif ~ kak long Nana (6thn) dan Kak CaCa (4 thn)



11 comments:

eB ezrin said...

canteknyer gambor eina ngan hakeem tuh.. :)

Nens Collection said...

aduss lago hot nk dengar citer pengasuh tu mama..kalo hal2 anak ni..emosi skit..semoga anak2 kite dilindungi Allah..aminn

Gieyana said...

Best p sini kan! Ritu we all day trip dr KL..ms ✗ mengizinkan nk round2 lg..last2 payung purple ku tertinggal kt boat nie? Uols ada jumpa ✗? Ekekekek

~Siti Hajar~ said...

Satu2nyer negeri kat M'sia ni, Melaka sy xsampai lg..hikhikhik

Xpe eina stp apa yg blaku ada hikmahnyer...

MamaYatie said...

anak2 saya pun takut ngan Hang Tuah dlm tu..hahahaa...dah la tu, papa dia org usik lagi,sapa noti papa masukkan dlm 'penjara' dalam kapal tu..mcm patung yg kena rantai kaki tu...hahaaaa

masalah apa tu ina??? nnt share yer

Imah Dinor said...

harus lah pergi lg..g tidoq sana lg bestkn..mmg byk tmpt menarik...kami msk gak dlm replika kapal tu...siap beli replika kapal kecil tuk hiasan lg....byk besabar..tuhan akan mnguji ummatnya semampu kita ja...

~aSHa~ said...

hensem dah berkaca mata...tapi berbotol plak..ehehehehe

anak sha..yg sulung umur 6 thn pun stil berbotol...

Salina@IbuAqil said...

Alolololo!!
Suka tgk akak senyum..
Comel jerk..
Memalu kucin gitu.. ;)

fieda said...

mmg best gi jln2 negeri melaka ni..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

salam eina..lama tak singgah sini..

Bestnye jalan2 ke melaka..adik makin chubby..comei..geram tgk..

ieda said...

aah akk punn suke pic eina dan hakeem tuu .. cute je ;)