Laluan Iklan..clik2x for more details ^_^

.: Belajar DIAM dari banyaknya BICARA Belajar SABAR dari sebuah KEMARAHAN Belajar KESUSAHAN dari hidup SENANG Belajar MENANGIS dari suatu KEBAHAGIAN Belajar KEIKHLASAN dari KEPEDIHAN Belajar TAWAKKAL dari UJIAN Belajar REDHA dari satu KETENTUAN.. :.

Clik..clik..

Thursday, April 19, 2012

.: aPek beRkopiaH berWalker meRah :.

As salam..

Apek ?...sesekali gelaran ni dipanggil menggantikan nama Hakeem (si abah ler bg gelaran =P)..

Tempek gambar anak yang boleh menceriakan hati yang suram ..
(suram la..belum dapat pengasuh baru..hu~)

Ceria di Hakeem dengan Walker merah barunya..lalala.. ^_^

merah bukan warna utama pilihan, lebih suka oren, tapi takde la.. beli sajalah..huu~


happy kan dia dalam ni..lalala...




hobi baru..suka masukkan jari masuk mulot..kadang sampai 5-5 jari mau diisapnya.. memang penuh molut! hu~


capture by abang long..sibuk nak menyenap juge...layan jerlah...
p/s bila oren tak ada..merah pun terasa lawa juge..ceria.. ^_^


23 comments:

MrS. F!zA said...

hakeem layan jari lg best tu..heheheh
muka hakeem ni memang trun betul muka kak ina..

Nad @ MamaZakwan said...

okeh, ada nampak muke abang long dah, hehe

wa, hakeem dah ada walker baru la ;)

nak oren biar sama ngan playpen n bouncer ek? heheheeh...

LYAfrina said...

ololo..comelnyer..kulit putih..bila pkai bju merah..naik seri tu

LYAfrina said...

ololo..comelnyer..kulit putih..bila pkai bju merah..naik seri tu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..comeinye hakeem...
nampak cerialah dengan warna merah tu...memang sedap bila menjilat jarikan Hakeem.. ;) ..mcm Qis masih kecik dulu 5 5 jari sekali dia sumbat masuk mulut.. :)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cantik la, merah pun ok gak...teringin nak baby la biler hari2 tengok hakeem kat blog

Miss uCu said...

comel nya dia dgn kaler merahnya:)

Cho Zila said...

merah cantik jugakkan... ceriakan suasana... cantik stokin dia untuk merayap...

~Siti Hajar~ said...

cantik la eina warna merah, terserlah gitu...hehe

Sidratul Muntaha said...

baby time kecik..
mmg rasa nak kunyah2 je sbb comel sgt.
nak2 klu tgk ara.
dh msuk 2 thun ni
sengal je.
dah kureng comel
camel ade la.
ahahah

izan mama mia said...

kat tempat izan..kopiah tu panggil ketayap..hihhii..

Imah Dinor said...

dah beli yg baru ye...nnt boleh bg blk yg lama kat baby baru ni..he...merah pun menawan....

Fieza79 said...

wahh hakeem dah ber walker...firas belum pun lg...huuu..

firas pun suka masuk kan 5 jari dlm mulut..penuh mulut semua jari nk disumbat nya...hikk

r|nA @ ja|j|na said...

ahaha, apek?! tang mane yg apek tu? cute mcm muke abag arif adelah..

Cik FaRiZaM said...

comel nye dia berkopiah....

salam kenal. singgah n follow ur blog

http://afasz.blogspot.com

mek da ©™ said...

slm, hehe..slalu jgk jengah2 blog kak ina tp sory kdg xsempat nk komen..hehe..suka tgk hakeem tembam je..comeiii...dh beso kan

eB ezrin said...

yg pntg ensem :)

Izan Ishak said...

comelnya hakeem dalam walker merah! merah atau oren dua2 warna yg ceria kan eina...

Gieyana said...

coomeynyer.....merah pon cantik gak tu! Warna fevert my hb...

Mrs. Norrie said...

Salam..seronok singgah blog anda
Apa kata anda join contest mudah saya...
Hanya meneka gambar dan mana tahu ada rezeki untuk sicomel anda....

clik link nih yer...
http://asranorrie.blogspot.com/2012/04/teka-dan-menanganda-dpt-hadiah.html

Lady Rina said...

apek yang comel...:)

mummy_ayu said...

ala2 tomeinya....ngan koiah ngan walker dia..sambil makan tangan..memang best!!

ch@ said...

ini mak yg beria nak warna oren ni, mak yg naik walker ke, hakeemnya yg nak naik walker. hahaaa.

btl la mcm apek hakeem ni, apek comel. esok2 besar orang kata dia mualaf pulak. hahaaa. comel2.

Related Posts with Thumbnails