About

Thursday, March 1, 2012

.: teruJa dan suKa taPi baRu je beRanikan DiRI :.

As salam..

Si abang long yang kurang keberanian..ngee~
compare dengan budak2 lain..
rasanya abang long arif ni seorang yang lebih berhati2
(nak kata penakut macam tak sesuai jer..hu~)

pelik tapi benar, sampai sekarang dia tak suka main mende alah mainan mesin yang bergerak2 dan berbunyi muzik tu..

dan bila ke shoping mall, nampak tempat mainan macam kt bawah ni..
dia teruja, tapi takmau pergi dekat..takutkan apa ntah..

tapi baru2 ni nak pulak dia layan....................
lokasi : Tesco Nilai (masa melawat rumah hari tu..)
~ itulah abang long.. ^_^

si adik mau interframe, mama trasfer gambar dr HP
tempek la pic si adik sekali..dalam car hari yang sama ke Tesco Nilai
~mata sepet ^_^

mama mau juge =P
p/s herm................... esok dah jumaat ! lalalala.. bernyanyi riang =P

6 comments:

ADEEYA said...

Hehe bagusnya Arif. :))

eima said...

fahim plak pemalu ..bkn aku kate mmg die die asek kate die malu ..aduhai ... nk berkawan tp malu ...

untung jugak klu budak cam arif .. tak yah paksa balik dr tmpt game sbtui dak

Nad @ MamaZakwan said...

abang long dah besar ;)
dah tak takut dah...

~Siti Hajar~ said...

Wah.. abg long dah berani...

mama, pasni siap duit okehhh...

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

debab tol si hakeem ni gerammmm

rafiq pn takut benda2 ni
tapi once dah tahu benda tu sonot siaplaaa tamo balikkk

::NureeN:: said...

geramnya tgk hakeem..
senyuman menawan kalbu