About

Thursday, March 22, 2012

.: teRpeNGaruH.. seBab coMei2 & muRah! :.

As salam..

Ya mudah terpengaruh dengan benda2 comei + murah pulak tu..
hee~
tambah2 benda berkaitan dengan anak! ^_^

Hasil belian kirim dengan member blog..terpengaruh tengok hasil belian beliau..ngee~
Terujaaaaa...!

3 set romper yang pelbagai corak~
sesuai tuk boy~ 

15 pcs...woohooo~
beli saiz 9 month (2 set) + 12 month (1 set)

skrg dah boleh pakai yang saiz 9th M tuu..
comel~

semuanya untuk DIA ni....

DIA banyak pakai baju si abang jer
sesekali nak membeli tuk DIA apa salahnya kan..
comel n murah plak tu...hee~

tapi masa mula bwk balik..
sian si abang bertanya.. "ayihnye ane?"
huu~ cian dia..

si abang sesekali menunjukkan rasa geramnya..hee~
mau cubit tu..ngee~
tapi cubit manja je kan..arif kan.. ^_^

siapa tolong belikan?
hehe~ Nad a.k.a mamaZN yang belikan..

pandai Nad pilih..comei2..TQ Nad~

p/s esok dah Jumaat..lalala... ^_^

26 comments:

~aSHa~ said...

1 set romper tu berapa?

asha pun aritu beli satu set....tapi beli kat pasar malam jerk...sama je cover plastiknye...

MrS. F!zA said...

k.ena brapa hrga yg nad tlg beli ni utk 1 set? nk thu jgk..kalo kt jualan sni rm35 ..ada jgk org jual kt fb rm28.. tgh mncari ni utk baby baru..heeee

mamalieyna said...

@~aSHa~
RM 25/ set...murah kan..hehe..tp kena beli borong la.. min 3 set..

mamalieyna said...

@MrS. F!zA
Rm25/set fiza..tp kena beli borong, lg byk borong lg dpt murah..k.eina beli 3set tu yg dpt harga tu..eheh..nad belikan..hehe~

eLL said...

tgk baju utk anak2 memang geramkan

ejaMaria said...

kita kalau beli utk si adik... utk kakak2 pun beli juga - tapi beli sehelai je la... janji ada beli satu pun takpe... diorg takkan soal dah adik punya banyak ke apa ke... ;p

mummy_ayu said...

comel2...ayu dulu pun suka pakaikan rompers kat baby..senang & selesa..

Lily@MamaZaraZareef said...

bestnye hakeen dpt banyak baju baru..weken ni turn zareef plak sbb mama murah hati nk belanja baru baru kat die..bukan ape, byk baju dh sempit2..membesar ngan pntas btol si kecik sorang tuh..=p

~Siti Hajar~ said...

Tgk barang baby mmg geram, cam nk borong sama tp babynyer non ado la...huhu

ct rahani said...

comel.. rompers nih mmg selesa utk anak2kan kak.. materialnya pun lembut..

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

amboii borong sakan nooooo

Nad @ MamaZakwan said...

ksian arif...
tak teringat nak belikan utk abang long
tu sbb kasik hadiah besday tu, hehe

ada sesape nak kirim lagi ke?
hehehe...
beli 6set = rm22/set
beli 10set = rm19/set

haha! 10 set = 50 helai jawabnye, kekeeeke

takpe,kongsi2 la yedak? =P

Ena said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhh..

manyak syokkkk

Fieza79 said...

wahh best nya byk lai tu...cntik2 dan murah2 lak tu kan...fieza baru pasan perbezaan saiz tu cuma pada kepanjangan romper je..lebar die tk ketara sgt..kalo beli mmg kena belek berat bby dan panjang baby yg dh siap note kt belakang plastik tu kan...?

fieza pun sama la eina tgh giler membeli romper utk firas...firas lak cpt je tembam..tp msh muat pakai romper yg dlm pntang sb..romper carters ni memeri kan...die tak lerr sendat smpai sesak nafas hehee....

YanDarwisy said...

oloo..loo..looo..cian abgnya. tapi bleh juling dibuatkan tgk baju baby santek2.. geram

Imah Dinor said...

mmg comei2....teringin gek...

::NureeN:: said...

wahh byknya koleksi..
nureen ada gak beli tp 2 3 pasang jerr :)

ch@ said...

huaaa byknyaaa... cantik2 pulak tu.
adli dah tak boleh pakai la kak, baik 9m mahupun 12m, smua sempit kat dia. lemas. dia asyik pukul2 pampers dia. hahaaa.

nieda said...

rompers mmg comel

fieda said...

wah..bestnyer..mmg selesa kasi baby pakai romper ni...

LYAfrina said...

wah..lya pon geram2 tgk.. byknyer romper.. smua cantik2

.:mUnies:. said...

die geram kat adik die la tu..bedak kecik kan..nk ajak main tak leh lagi, mesti die tak sabar nk suruh adik die besar...bole main tembak-tembak bersama..hihi

.:mUnies:. said...

die geram kat adik die la tu..bedak kecik kan..nk ajak main tak leh lagi, mesti die tak sabar nk suruh adik die besar...bole main tembak-tembak bersama..hihi

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

comel2 semuanya...

MamaYatie said...

haha...nampaknya bukan saya sorang terpengaruh dgn nad...hari tu saya pun gi terjah..mmg gila murah..tp sbb takde baby tak beli la..saya borong accessories gegirl..huwahaha

mama rifQy said...

wah..beli secara berjemaah !!hehehehe....