About

Monday, March 5, 2012

.: SeDonDoN perTaMa buaT meReka :.


Salam pagi Isnin..

Selamat bertugas ye kawan2..
tak kisah la bertugas kat rumah ke kat ofis ke, namanye pun tugas ^_^

tak dapat membebel panjang sekarang ni..
tempek gambar je la..

huyeeeee... akhirnya, ada jugak hasil pembelian yang membolehkan mereka yakni buah hati pengarang jantung mama disedondon sedondonnya..hee~ (apa punya ayat daa..=P)

Baju baru pertama yang membolehkan mereka kelihatan sama tapi tak serupa..
si belang belang.. ^_^

still banyak masa lagi nak cari baju yang sedondon buat mereka..
sabar ye mama...hee~

p/s suka betul tengok dua beradik pakai baju sama macam ni..sweet.. ^_^
 

24 comments:

MrS. F!zA said...

cantiklah baju diorg tu kak.. kita pn suka tgk 2 beradik bersedondon..hee

eB ezrin said...

canteklah bj drg...
suker sgt2...
color dier my fav :)
eB suker tgk dak2 pakai bj sedondon... comel :)

ch@ said...

sgt sweet. uiii hakeem tu, mcm dh bsr mcm abg arif je gayanya tau.

@e_da said...

cutenya sedondon2...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Memang nampak sweet je dua beradik yang sedondon nih...

Setakat ni Faris & adik dia pun ada sepasang je baju sedondon... tu pun pyjama... hehe

~Siti Hajar~ said...

sy pun suka bg anak2 pakai sedondon, cute je, tp bila anak2 da besar agak susah nk cari yg sedondon, tp kekdg kaler sdondon pun jadilah..hehe

Hakeem chinese look, geram tgk la eina, cam Danies sy tersesat anak apek sorg dlm rumah kami...haha

Masya said...

suka sgt tgk budak³ pakai baju sedondon..

Salina@IbuAqil said...

Hik3!!!
Gaya pun lebih kurang sama..
Abang ngn adik mmg sejiwa.. ;)

maszmadi said...

tomei nyer mereka..... hehe

Mamamya said...

alallaa...hensem! mmg gini lah bila anak dah lebih dr seorg iena..kebetulan plak sama jantina mmg mamanya akan asyik nak beli baju sedondon..mcm mya/pika smpi ramai yg kata mereka kembar.. :) harap2 ada lah geng sedondon utk firas plak heheheeee....

Nad @ MamaZakwan said...

kak, beli katne baju tu?
cute la..!
sama2 boboy senang nak cari
kalu lain2 jantina ni cam payah le sket, huhu! :)

p/s : hakeem pakai saiz ape tu?

eima said...

lagi seronokk klu mak pak pun berbelang gak .. beshnye kan...

Iela Fazielah said...

amboi...comeynyer.. ila suka dgn warna bj diaorg...

wan nurul hezrina said...

mmg sangat chantek=)sukalah sedondon=)

haslina said...

comelll..
hikmahnya nampak di situ bila abang dan adik sesama boy.
senang kan barang2 leh guna sesama.

Zue AnnaLeeya said...

mmg comel klu pakai sedondon kan???
wlupon bkn twin, yg penting sedondon... hehehe...

|| NaFiRaa || said...

tomeynye..sedondon~

Ena said...

wahhhhhhhh..

suwetnyerrrrr... suka suka...

iietamalek said...

so cute..

salam kenal awak..

mummy_ayu said...

comel..Ayu pun suka pakai kan Ian & Iris sama mcm nie..tapi limeted la sbb boy n girl kan..

ADEEYA said...

Comelllll :)))

LYAfrina said...

comel sgt2 2 beradik ni..

Izan Ishak said...

cantiklah baju tu iena. comel jadinya 2 beradik pakai baju sedondon gitu.

lepas ni mama boleh tambah banyak2 koleksi baju abang n adik ye! kasi sedondon sekali ngan mama n abah juga. boleh gitu!

ct rahani said...

comelkan kak.. sy pun suka gak klu sedondon..