About

Monday, March 19, 2012

.: saMa maCam aBanGnya duLu :.

Salam Hari Isnin..
no blues blues ye pepagi isnin ni..hehe~

selamat bertugas kawan2..
semalam selamat sampai dari kampung jam 9.30pm..
balik tu settlekan ituini, isi perut..jengok blog kejap, publishkan komen..edit +schedulekan n3 ni..
tak sempat jenjalan ke rumah kawan2 lagi..hu~

badan dah penat + mengantuk..
n3 ni pun dah sedia dok dalam draft hehe~

thanks kengkawan yang wishkan besday si abang long pulak..
alhamdulillah, sempat jugak potong kek di kampung..
walau seringkas cuma majlisnya..
eh bukan majlis mana pun, kebetulan ada budak2 kan..
potong je kek..^_^
terasa meriah dan di raikan jugak la si abang long tu..^_^

happy?..dia sememangnya happy dengan 'hepi beday' dia hari tu..hehe~

ooh berbalik tajuk..
mau tempek pic ni je..
si adik, seusia abang long dulu..
2 bulan ++ bila tidur malam..
dah pandai pusing 90darjah dari kedudukan asal..^_^
sama peelnya macam si abang dulu..



Nyenyak tidurnya ^_^



16 comments:

ch@ said...

90 darjah tahan lagi kak, adli kita tu dah 360 darjah. itu belum masuk dia berguling sampai lantai lagi. serupa ngn kakak dialah. tu fasa membesar la tu.

RiEda96 said...

HAPPY BELATED BIRTHDAY BUAT ABANG LONG DAN MAMANYA SEKALI YER.. SEMOGA KEDUANYA DIBERI REZEKI YANG MELIMPAH, PANJANG UMUR, SIHAT SELALU DAN BERJAYA DI DUNIA DAN AKHIRAT.. AMIN...

ADEEYA said...

Hihi 90 darjah :D comel lah hakeem. bila lah nak jalan ni. hehe

mummy_ayu said...

ala chumelsnya..
rasa nak baby jer bila tgk baby yg cute2 mcm nie..
time tido mcm nie..alahai..alagi la sweet jer..
muah2..

~Siti Hajar~ said...

Habis la mama & abah pasni Hakeem & Abg Long konker katil..haha

Mamamya said...

alahai bestnya tgk hakeem tido t'lentang gitu...nmpk nyenyak sungguh... :)

|| NaFiRaa || said...

olololo.. tomeynye~ gerammm~

eima said...

comey je ...bambamnye

wan nurul hezrina said...

sedap sungguh tido tangan ke atas.nurul blurr pagi nie=)

Nad @ MamaZakwan said...

nyenyak btul tu!
hhehee

ct rahani said...

dh mula melasak ye hakeem.. aqeef pun sama kak.. skrg dh 360 darjah dh.. klu boleh 1 katil dia nk kongker.. hehe..

fieda said...

alahai ..comelnyer..tu la baby2 skrg mmg suka tido berpusing.

MamaYatie said...

budak2 skrg mmg lasak sungguh time tido...time jaga lagi tak yah citer kan...hehee

Imah Dinor said...

sama la dgn anak2 ibu suma lasak time tido..hu amzar siap boleh bjln tukar2 tmpt tido ngee...

Izan Ishak said...

alahaii...comelnya hakeem! dah pandai tido pusing2 ye...

MrS. F!zA said...

suka tgk baby tido tgn ke atas gitu..hehhe nmpk benar nyenyak dan selesa..