About

Thursday, March 1, 2012

.: keBoLehan berMaiN buiH :.

As salam..

main buih?
idok ler si kecik ni pandai main buih2 sabun tu lagi..
cuma pandai bermain buih air liur dia jer.. ^_^

dah makin ramah ajak ber'bual'..
masa pergi checkup hari tu..(ups tak citer lagi psl result checkup..nanti la..)
masuk je bilik pemeriksaan... rancak dia menegur si nurse yang cek dia tu..
nurse pun ajak ler dia bersembang ..'ramahnye dia'.. kata nurse..

masa nak kena inject pun gitu..
sambil sengih2 lagi..bila nurse basahkan paha dia untuk inject..
sejukkan...senyum la sekejap..elok jarum tertusuk..haa kelat muka jadinya..hikhik..
tapi good boy, tak nangis beriya pun..jap je bunyi, time jarum masuk ke paha tu je..

alhamdulillah tak demam lepas inject~


bermain buih air liur sendiri~

'saya seorang peramah'

12 comments:

YaYaNsMuM said...

Alahai...comelnye...geram tgk..:)

Izan Ishak said...

comel betul hakeem ni... dah pandai main buih2 kat mulut ye...

eima said...

org tua2kate klu baby main air liur nanti ibunya gugur rambut..tak betui hormon je tu

ch@ said...

pipi diaaa... bagus tak nangis. bersedia ye mama hakeem utk keguguran rambut. hormon dlm bdn kita pun bertukar. abi sampai bising rambut kita byk nar dlm bilik. kikiii.

Mamamya said...

aduhhhh...pipi dia x menahan sungguh.. :) hakeem bila dah pandai main buih2 ni mesti rambut mama byk gugur kan... :)

elysherbal2u said...

gugurlah rambut omaknyaaa...ekekehhh!!!

L said...

smpai ke besar ni ada jugak org main buih mulut nih.. haha

Nad @ MamaZakwan said...

org kata
bile budak dh pandai buih2 mulut gitu
rambut maknye pun banyak le gugur pasni
nayli pun dah pandai..
tgh bersedia jek ni
haha!

Cho Zila said...

alahai si peramah.. main buih yerk...
tomei.. tomei..

|| NaFiRaa || said...

tomey nye~ geram nak teom2!!

haslina said...

a'ah kata orang tua-tua.
da start da gugur rambut mama hakeem.

.nora. said...

botak lah akak kalau dye adyik men air liur jeh. hehe!