About

Sunday, March 4, 2012

.: baRu LepaS baYaR biL puN probLem ke..hu~ :.

salam hari minggu~

esok kerja..huu~
haih..tension2x..

dari malam tadi dok cuba upload piccas..
hampeh..penat menunggu loading tak lepas2...
awatnye niiiihhh... baru je bayar bil BB tau..
tak pernah lewat n tak pernah miss bayar bil ontime..
sekali... time nak buat n3, nilah problemnya.. susahnye nak upload!

nak kata piccas saiz besar, tak juge..
memang semuanya diedit dan di resize terlebih dulu.. huu~

ni masalah ni.. bila dah start kerja, n3 kebanyakan di autopublish je..
last week, ok sket, ada time layan blog sesekali..
mood kerja tak tentu, ada masa, bleh la..
ada masa, cannot layan blog ni..

next week..quit bz dan ada 'something'..
 apapun, akan diusahakan..hee~
sejak ada anak dua, lg byk benda nak diabadikan di sini..hee~
k, layan je bebelan kosong mama ni..
dok try upload gambo tak lepas2 kan..bebel la kejap.. =P

makan apa lunch ni kengkawan? mama buat mihun sup tulang je..layan.... ^_^

6 comments:

ADEEYA said...

Bukan broadband ni berukband. Kdg2 geram gaks. Huhuhu :)

Ena said...

owh... esok dah start keje ekk.. selamat kembali bekerja ekk.. hihi

Caythrine Amanda said...

adatlah tu kak....mcm semut jek bdband nih....

ieda said...

ekkeke sib baik akak pakai line dirumah .. tmnet always good ! ..

aah lah dikk .. akak pun samee .. selalu x der masa nak BW bila time kerja .. smua entry auto publish aje .. huhuhu kadg2 tuu BW balik rumah ajee ..

sumysya said...

salam kenal..

Izan Ishak said...

eina... sama je situasinya ngan bb izan ni. wpun kita bayar ontime, kekadang tu advance lagi... tetap jugak cam kura2. kadang2 rasa cam nak campak dlm longkang aje bb ni.