About

Tuesday, February 14, 2012

.: percuBaaN men'CD'kan Hakeem :.

As salam..

seperti tajuk itu..
sehari sebelum usia Hakeem genap sebulan..(28hb)
dah buat percubaan men'Cloth Diapers' kan dia..
cuma ada 3 koleksi CD setakad ni..
1st dapat hadiah..
then yang kedua beli secara online..beli benda lain, then beli skali CD tu..
yang ketiga, beli masa Jualan dari Kilang tu..
niat nak try menCD kan baby baru ni la.. ^_^

tapi hehe... masih dalam percubaan..
baby masih muat tak muat je CD tu..
montot tecik lagi la..ngee~

apapun comel n muat jer ^_^
see...

arif yang snap pic kt atas ni..boleh la diharap.. =P.. pandangan sisi..

Pandangn depan.. alolo...
Pandangan dari bawah..

Then, si abang sama sibuk nak berCD jugak..
haih..muat2 je mont*t.. awak dah besar loor.. ^_^

Kejap je tu pakai si abang long, lepas tu, mintak bukak, tak selesa..


p/s dah masuk anak dua ni, kena buat budget belanjawan betul2 la.. kalau tak...huuu~

10 comments:

@e_da said...

bagus kan ber CD.. mmg jimat.. Cd pun cantik2 skrg ni.. suka tgk..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

langkah penjimatan yang bagus nie....

MrS. F!zA said...

darwisy muat lg kak..leh button 2 dr kiri dan dr kanan lg..hehehe

~aSHa~ said...

sy dah beli..tapi tak cuba2 lagi..malas betul la mama mdm ni..ehehehee....insyaAllah kalo 'kedai' sy dah terjual...sy nak merajinkan diri..dah releks skit time tu

mummy_ayu said...

wah..dah pakai CD dah..tomei2...

ch@ said...

tak mampu beli, sbb mikir kalau beli kena sekali gus. hahahahha tamak haloba mmg mcm ni.

tgk hakeem pakai rasa nak cuba gak la. comel, siap sedondon dgn stokin lagi tu.

juliaakmal said...

penah cuba tapi macam tembus jer....kenapa erkkkk....

Masya said...

cantiknya.. pernah juga nak cuba bg amir pakai, tp ssh nak cr size yg sesuai.. sbb dia bsrkan dan pakai utk malam jer pampers.. ingat nak bg pakai cd ni jimat sikit hihihihi....

Izan Ishak said...

baguslah eina kalau anak2 pakai cd ni. izan anak dah 4 org dulu tak pernah pun merasa guna cd ni. yg ke 5 ni cam nak cuba juga.... cam best je!

mama rifQy said...

wahh.....menarek kan? na pon ade 3cd gak..sume dari hadiah..ingat nak berCD gak la..