About

Sunday, February 26, 2012

.: KenDuRi & eSok .. :.

As salam..

Dah lama tak attend majlis kenduri kawen..
tadi ada jemputan, jiran rumah ibu pengasuh merangkap..tuan rumah sewa pertama kami dulu..
lepas kawen duduk rumah sewa area situ..
then, pindah ke rumah sewa lain pulak
seterusnya pindah ke rumah sendiri sekarang ni..hee..

kat rumah kenduri tadi jumpalah ibu pengasuh arif..
haa senang nak makan, ibu pengasuh terus ambil Hakeem
didukungnya, bagi kesempatan mama makan dengan aman..ngee~
nikmat..hee~

Hakeem ok je walau dalam keadaan hingar bingar + panas tu..
boleh aje dia tertidur didukungan ibu pengasuh..

cerita caca marba je ni..
nak stated, tadi makan kenduri dan esok ada checkup si Hakeem..
harapnya dia takla demam kali ni..
amin........

bukan apa, selasa dah kena dok dengan pengasuh..
yaaa selasa mama dah mula bertugas..
harap semuanya dipermudahkan..
permudahkan jugak emosi dan mental mama ni..
yelah dah 2 bulan lepak2 kt rumah dan berdempek je dengan anak kan..
harap2 mood ok la kt opis nanti..huu~

Hakeem selasa ni baru genap 2 bulan..
esok dah kena cucuk, awal sehari..

ok tu je nak bebel memalam ni..
ooh budak yang nak kena cucuk esok...



gambar ambil tadi..
kat Giant Sri Kembangan.. jalan2 lepas balik kenduri ^_^
apa yang dikhusyuk si Hakeem tengok tu?
nanti esok2 gambar berikutnya ye..hehe~


Selamat bertugas esok buat kawan2 ku sekalian.. ^_^

6 comments:

mama rifQy said...

wah dah nak start keje dah ye!! Hakeem pon makin chubby!!

ADEEYA said...

Selamat bekerja :)

izan mama mia said...

selamat kembali bertugas nanti..hehehe..dah lama cuti nak mula semula kerja..tentu xbest..tentu hati asyik ingat hakeem kan...^-^

Hanis Azla said...

esok dah nak mula kerja ya.. mcm sekejap aje.. semoga baby tak demam lepas cucuk nnt..

~Siti Hajar~ said...

alololo...geram tgk Hakeem, dok ralit tgk org lalu lalang kot..hehe

Owh! dah nk kembali bkerja..hbs la cuti2 m'sia..hehe

eima said...

comey je .... alisha besar hakeem dah tak pakai sarung tgn...sbb die suka isap srg tgn tu .... heeee