About

Thursday, February 23, 2012

.: FM - daRi kaWan2.. TQ :.

As salam..

mengabadikan FM yang mama dapat..
terkini - dapat dari Nad sebab berjaya meneka tepat kuiz simple dari dia..^_^
2 ketul FM yang menambahkan koleksi sedia ada.. TQ nad! ^_^
soooo suke!

then, ini dah dapat agak lama..
sebelum mama bersalin lagi, tapi..asyikkkkkkkk la lupa nak snap picnye..
huu~ apapun thank ye ayu..

dapat sempena menjadi pengomen tegar blog beliau..
blog mummyayu~ TQ so much..i like !
special ni...
ohho...alang2 tu tempek jgk FM dari kakakku nan sorang tu..
juga seorang blogger.. ^_^ - dinorfamily
dah 3 ketul dia bagi, bermakna 3 lokasi dah dia pergi berjalan2..
mama jugak yg tak kemana..hu~

1 - Padang Besar
1 - Melaka
1 - Lost world of Tambun

menariks... thanks kak!

dah lama baru nak tempek =P


p/s ada sape2 lagi nak kasi free..i like...hehe~

8 comments:

~Siti Hajar~ said...

Ramai blogger suka kumpul FM, sy je xde sbb peti sejuk sy penuh sticker hasil kretiviti anak2...huhu

Cantik la FM Pdg Besar tu, tikar mengkuang jd FM suda..hehe

Nad @ MamaZakwan said...

penuh la peti ais kak eina pas ni dgn fm jek, hehe

ADEEYA said...

Hehe FM :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comel2 semuanye..
Lily jadi pengumpul FM..tapi Qis plak jadi perosaknye..uhuk..geram..

sue zainun said...

cantik semua2 FM nya

::NureeN:: said...

dah lama x dpt fm dr kwn2.. hehehe sbb x msk contest :P

|| NaFiRaa || said...

cantek2 sume FM tuh.. suka3!!

wan nurul hezrina said...

lawa2 fm.nurulpun suka=)