About

Monday, February 27, 2012

.: Family keCik KAMI :.

As salam..

n3 yang simple miple..
keputusan checkup Hakeem esok2 citer..(ni n3 autopublish kesahnye~)
just to abadikan..

piccas mama sefamily..
bergambo sebelum keluar makan kenduri..
saja isi masa, nak keluar around 1.00pm..
lagi pulak bukan senang nak pakai cun2 gini kan..hee~

layan jerlah..
keluarga kecik mama~ ^_^

percubaan untuk sedondon ~ belum ada baju yang betul2 sedondon..mama = arif, 
Hakeem = abah..boleh la...hehe~
~ pic diambil sendiri oleh camera..ngee..camno tu? faham2 sendiri la ye..hikhik..

Esok masuk kerja..hukhukhuk.. =(


14 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

kami blum ada lagi gmbr ber4 huhu!
bile la nak amik ni.....

Izan Ishak said...

suka tengok family eina... dah besar nampaknya abg long bila amik gmbr ngan mama n abah tu....

mama rifQy said...

comel je !bagus arief duk diam je.kalo iqy la..sgt la xkan duduk diam

Zue AnnaLeeya said...

skrg nih family kecikla sbb baru 2 org anak kan????
nanti2 eina tambahla lagik ahli baru....
bg adik kt hakeem plak....
bagi adik gegirl plak kan??? hehehe....

ADEEYA said...

Hehe :D

ch@ said...

ele-ele comelnyaaa small family ni. ye la kan kak, naper aku tak terfikir nak buat timing camera ni ambil gmbr satu family. haish! dh sengal mcm ni la.

LYAfrina said...

BERTAMBAH meriah family kecik ni dgn lahirnya aqeem..

|| NaFiRaa || said...

sweet.. walaupon amik sendirik.. tetap cantek gambar tuh~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Keluarga Bahagia...^^

Pandai Hakeem tgk kamera..comel..^^

Mamamya said...

cepat je masa b'lalu kan iena..dia x diam esok dah habis cuti bersalin..harap2 hakeem serasi dgn pengasuhnya...

xper..tunggu raya nnti mesti dapat pakai sedondon..cuma mama x de geng lagi nak b'baju kurung sedondon.. :) abah dah ada 2 hero blh sama2 pakai baju melayu & songkok... :D

maszmadi said...

pandai kamera tu ambik gambo sndri yerk.. sweet jerk gambo..

::NureeN:: said...

knape haleem tue mcm marah jek...
keluaga kecik kami pon bakal ber4 :)

wan nurul hezrina said...

bum bum nyer hakeem=)

mek da ©™ said...

jeles nye tgk ahli dah bertambah hehehe