About

Tuesday, February 14, 2012

.: boTak sepaRuH :.

Cerita pasal si kecik Hakeem lagi..
sementara ada kesempatan ni, cerita je apa nak dicerita..
nanti dah mula kerja, taktahu macamana situasinya..
Bz kah, atau bagaimana..
yee... dua minggu dari sekarang..
mama akan masuk kerja semula (28.2)..
aduhai...sungguh lemah rasanya..
dah rasa best releks2 kat rumah macam sekarang ni..huu~ =P

apapun, apa nak buat kan... pasrah ^_^


cerita pasal Hakeem..tapi si abang interframe sama..
Hakeem..walaupun rambutnya tumbuh mencanak gitu..
tapi alahai tak sekata la pulak..
botak di belakangnya.. kata orang 'makan dek bantal' ye..
herm.. agak2 bila nak tumbuh sekata ye..
ini berbotak di belakang..huu~

'rambut akim botak kat belakang tau, tak encem macam abang'..arif said =P

'mama pun gelakkan akim, akim botak separuh..mama kata'.. arif said =P

'alaaa akim tak kisah, botak separuh pun mama sayang juge'.. Hakeem said =P

see... botak kat belakang loor.. ^_^


21 comments:

Masya said...

kene rajin sapu miyak zaitun nnt tumbuh sekata, cantik jer warna hitam...

Zue AnnaLeeya said...

salam eina.... lama x sggah sini...
windunya kt bujangan berdua tuh... hehehe....

bdk kecik mmg gitu kan????
mesti bwh botak...
org2 tua ckp mkn dek bantal... huhuhu....

Izan Ishak said...

izan tgk bby hakeem sebiji macam naufal masa bby... botaknya separuh sampaikan org ingat kami sengaja buat macam tu.

tapi tak yah risau eina... dah besar rambutnya tetap tumbuh normal punya. skrg ni rambut naufallah yg paling lebat! pastu tgk sekali dah mcm rambut rebonding pun ye... hehe...lurus je.

|| NaFiRaa || said...

botak pon ensem jugak.. hehehehe..comel jek 2 badik nih..:)

Imah Dinor said...

xpe tetap comel jer...nnt bila dah dah pandai duduk baru rambut tu tmbuh sekata....rajin letak minyak zaitun ....

Salina@IbuAqil said...

Hik3!!! Cukur bantal erk..
Motak2 pun ttp handsome lah.. ;)

::NureeN:: said...

betol kata masya, sapu myk rambut lebat & hitam cantik.. 2 2 mama syg kan :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Qis masa baby dulu macam tu jugak..botak kat belakang..mak lily cakap dimakan bantal.. :)
lily dulu selalu sapu dengan minyak johnsons baby jer..lama2 nanti ok lah tu..

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

aishah pon camtu eheh sebb tu selalu pakaikan dia topi agagagaga

~~*Lady Salwa*~~ said...

hehe... nanti tumbuh elok la tu... Izzati dulu pun rambut jadi camtu, terus sal jarang bagi dia tido atas bantal.. hehe

eB ezrin said...

ha ha ha, tringat ms aed kecik. kami bwk gi open house, sebok sgt ader srg org tua tuh dok nasihat kami x bagi botakkan kepala aed tinggalkan jambul jerk. walopn dh berkali2 kami dok jwb. bknnyer wat g2... mmg botak abes, tapi jambul dier yg tumbuh dolo. panjang & tegak sbb aed ader 2 pusar... hu3

eT said...

makan bantal kan....budak2 bese la...
nnti tumbuh la rambutnyer tuh...hehe

Mamamya said...

lia panggil 'cukur bantal' heheee..xper iena nnti dia dah besar sikit elok lah tu...jgn risau hakeem ttp ensem mcm abg long juga...bambam lagik...pipi tu gebu btl!

fieda said...

hehehe..botak pun tetap ensem..

fieda said...

hehehe..botak pun tetap ensem..

ADEEYA said...

Haha dialog takleh tahan :D ehehe baby memang camtu kan rambut dia :)

wan sujaihah said...

anak saya pun kak..last2 cukur botak abis...

mama rifQy said...

budak2 mesti rambut makan bantal kan? rifqy pon macam tuh gak..tapi xde la teruk sgt

Fieza79 said...

hakeem selesa tido gitu ye eina...cute nya!

firas xsempat kepala mkn bantal..rambut tumbuh lmbt sgt dn halus2...skrg ni nmpk sekata je...heran sbb masa lahir hritu lebat kemain...

Sidratul Muntaha said...

makin lama tgk
makin lain plak muka ariff ni bo=ila dah potong rambut

~Siti Hajar~ said...

hehe...makan bantal tu kami panggil, ttp hencem xpe...hehe