About

Friday, February 10, 2012

.: berteMu buDak mOnteL & kaKaknya yg kiuT :.

Salam Jumaat..
sementara ada kesempatan..update lagi dan lagi.. ^_^

seronok bila ada orang datang melawat time kita sakit ke or time berpantang ni kan.. ^_^
tambahan pula datang dari seorang teman blogger..
memang la sangat2 menghargai..

on last weekend, cha.hijaucantik datang melawat..
elok pulak time dia datang, Hakeem tengah cerry berry kan..
takde la sesi bergambo, mood mama merudum nak bergambo time tu..
ntah mana2 letak camera pun..hee~

pertemuan kedua, selepas pertemuan pertama dulu..
dulu, sama2 memboyot..sekarang sama2 beranak kecik..
puas hati dapat jumpa Hero baru dia Aie yang sangat2 montel dan gebus badannya..
geram sangat !

dan si kakaknya Oni yang kiut..
kali ni dapat berkawan baik dengan Arif...berkongsi mainan di bilik Arif yang dah sedia bersepah tu..
sebelum cha datang, kakak mama sefamily datang (dinorfamily) ..
happy arif, silih berganti kawan datang hari tu..
kalau tak, boringnye dia, hari2 berkawan n bergaduh dengan mama je =P

Thanks cha sudi datang lagi..
next ... kita jumpa lagi ye, time anak2 sihat semuanya dan mungkin dah boleh berlari2 hero2 kita ^_^

sebab takde snap piccas sebagai bahan bukti..
tempek je pic yang di kidnap dari blog cha ni..hehe..

selingan ~ bilik bermain arif..semua mainan dah berkumpul dalam bilik ni, so, nak main sepah2 dalam bilik je ...


Happy Weekend~

p/s tukar mood.. guna semula template lama, piccas kt atas pun muka arif kecik lagi time tu..hee~

21 comments:

Masya said...

header baru.. cantik sangat.. so sweet... bgsnya dah ade blk sendiri.. xdelah bersepah kat ruang tamu....

eB ezrin said...

comelnyerrrrrrrrrrrrrrrrrr... suker laaaaaaaaaaaaaaaaa :)

ch@ said...

eh bagusnya akak, simpan template lama. kita tak ingat pun nak buat cenggini hari tu. suka template ni kak.

sama-sama. nnt kita jmpa lagi, kita posing habis2. abi pun ok je kalau di ajak dtg rmh akak tu.

::NureeN:: said...

mmg best klau dpt jumpe blogger tambah yg sekepala plak kan... nice header :)

~Siti Hajar~ said...

Sonok kan bila org datang melawat kita, rasa org ingat2kan kita je...hehe

Aie mmg bambam, geram tgk, tp rasanya hakeem pun akan bambam camtu jgk, hero kan...hehe

eima said...

betui2 ... klu dlm pantang rasa besh je kengkawan dtg melawat ... almaklum la boring dok umah lelama

Nad @ MamaZakwan said...

arif nampak dah besar n tinggi!

nieda said...

arif dgn eina lah plg seronok.. ada org melawat silih berganti.. masa pantang ni mmg boring skit so bila org dtg elawatbest sesangat.. kalau eina duk shah alam boleh juga nieda dtg melawat. hehe

LYAfrina said...

comelnyer bilik abg long..kalerful..suka tgk.. meriah...

tu la eina..bru nk tgur td.. gna template lama k..nnti eina kna buat y baru..kna ltk haqeem skali

maszmadi said...

hehe, best dah ada bilik khas untuk anak2 nie kan, sepah dalam bilik jerk, kat luar menten kemas..

RiEda96 said...

waaaa lamanya tak terjah.. saya bukan lagi blogger tegar.. huhu... tahniah mamalieyna untuk asyraf hakeem.. cute cam abang ayep gak ar..

RiEda96 said...

waaa.. lamanya tak terjah blog mamalieyna.. tahniah untuk asyraf hakeem.. cute cam abang ayep gak ar.. hihi.. congrats.. saya akan menyusul june nanti.. :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

teringin nak jumpa kak Eina lak... bila la boleh ye... nak jumpa si arif yang encem dan hakeem yang comel tu...

NzA said...

arif nmpk cubby la skrg....

ct rahani said...

best la abg long dh ader bilik sendiri.. nk sepahkan mainan pun x kisah sgt.. :)

Izan Ishak said...

syoknya eina dah jumpa2an ngan cha n aie yg bambam tu... kakak oni dah kawan baik ngan abg long plak ye... bagus tuh!

Mamamya said...

ntah knp ssh btl nak masuk blog iena arini...3-4kali dtg/pergi tp ttp x dapat buka semua gmbr... sedih btl! mencik lah dgn b/band nih...

bila lah dapat jumpa abg long n hakeem yer...

|| NaFiRaa || said...

wahhh.. dalam pantang pon boleh jumpe kawan blogger kan.. mesti meriah jek~

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

weeeeeeeee template lama..ehehhe

wah2 jumpe budak bam bam tu eh? biler la nak g tgk mek na ni..if dekat leh g weekend ni..huhuhutapi jauh benorr umah mek na

haslina said...

comelnya semua....

alhamdulilah tetamu datang kerumah membawa rezeki.

Salina@IbuAqil said...

Teringin nk jmpa deq cha.. Nak jmpa deq na jgk.. Hi3!!!!
Happy weekend!! ;)