About

Friday, January 27, 2012

.: taNda saYang :.

Salam Jumaat..

ber wordless jerlah hari ni..

Sayang Isteri tinggal-tinggalkan ( herm..memang dok kena tinggal pun sesekali..huu)
Sayang Anak tangan-tangankan ( haa.. abang long dah merasa lately ni, kena pulas telinga ala2 manja gitu.. tulah uji lagi kesabaran mama..mama cakap takmau dengar =P).. sian abang long..

Sayang Adik...................................?

kiss-kiss selalu.. like this ^_^


Happy weekend~

p/s Isnin depan ada first checkup Hakeem utk 1 bulan..^_^

19 comments:

sue zainun said...

mmmuahhh sayang adik hakeem jgk..:p

hyazz said...

sian abg long...huwaaaa

mummy_ayu said...

biasa la tu...abg long lum faham lagi, nanti lama2 ok la tu..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

sayang betul abang long kat adik dia....

~~*Lady Salwa*~~ said...

Sal pun dalam pantang dulu memang teruji la kesabaran sebab Faris memang jenis lasak yang amat...

Sweet je tengok Arfi kiss pipi adik dia...

haslina said...

comelnya Hakeem....
mmg gitulah kita ni eina. bila anak da lebih dari satu, nak atau tidak kena gak cubitan pada anak yg lain.
;(

Salina@IbuAqil said...

muahxxx muahxxx adk Hakeem jgk..
Happy weekend dear & TC!! ;)

Lily@MamaZaraZareef said...

Suka tgk koleksi gmbar2 arief n hakeem nih..buat hati rindu zaman2 berpantangkn zareef dulu..lama cuti, macam 2 gelagat n ragam anak yg dpt diperhati..;-)

~Siti Hajar~ said...

alolololo...cayang Hakeem...muaahhh!!!

eima said...

fahim pun sma ...suka sgt tunjuk perangai ... ingat org tak syg die asek la tarik perhatian...eeiiii

Fieza79 said...

huhuu..abg long dah kena pulas telinga ye..siann..dah adik ni tk nak dgr ckp siap la kan...

sama la fieza pun eina...lately ni ada je bnda yg di buat irfan bg kita mrh ke die...

maszmadi said...

auntie nak kiss kiss adeq jugak bleh x abang arif?.. hehe

ADEEYA said...

Alololo sayangnyaa abang long kat hakeem :)

::NureeN:: said...

:) abg long kena pulas telinga ke.. hehhee...
nureen slalu cubit je ellesya tue klau x dgr ckp kalu pulas telinga nureen cuba elakkan sbb mak marah kalu pulas telinga anak x brapa elok katanya

eB ezrin said...

alahai cian bang long ;p
kejap jerk kan eina, sbulan dh :)

Izan Ishak said...

alololo...sweet je abg long kiss adiknya tu!

Nur Hawa Mohd Zin said...

sayang adik..dicubit2 geram..hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..so sweet dua beradik ni..^_^

::NureeN:: said...

nureen saja rahsiakan eina.. nk khabokan awal thn ni...
bleh terjah cini
http://nureenasir.blogspot.com/2012/01/lembaran-baru.html