About

Sunday, January 1, 2012

.: oraNg baRu di taHuN baRu 2012 :.

Selamat Tahun Baru 2012 !

tiada n3 special tuk tahun ni..
awal2 tahun dah sibuk menguruskan diri dan anak2..hee~
alhamdulillah..Kurnian Teragung dari Ilahi untuk tahun 2012..

dianugerahkan seorang lagi cahayamata yang sempurna..
sangat rasa bersyukur dan bertuah dengan anugerah tidak terbanding ini..


Muhammad Asyraf Hakeem..
orang baru untuk family mama..
tak dapat membebel panjang apatah lagi berBw buat masa sekarang ni..
sekadar menjengok blog supaya ianya tidak sunyi..

sambil menempek sekeping dua piccas ahli baru family mama..
di usia 4hari menjengok dunia..
Comel aksinya ~ ada aje camera disisi tuk mengabadikan setiap memori ini..^_^


cute ~

nanti2 tempek pulak pic abang long arif dengan adiknye Hakeem ye..
kang jeles abang long, balik2 tempek piccas di adik Hakeem je kan..hehe~

^_^


30 comments:

mama rifQy said...

comey adik hakeem tdo...gebu..dan bulu banyak!!hehehehhehehe

amy said...

kiut tidonye...nama mcm somi kami ja..hakim :...apapun TAHNIAH Has..bahagia tgk has somi n anak2...:)

amy said...

kiut tidonye...nama mcm somi kami ja..hakim :...apapun TAHNIAH Has..bahagia tgk has somi n anak2...:)

Lily@MamaZaraZareef said...

salam tahun baru 2012..=)..comelnye baby!!! congrats on ur newborn yek..=D

Nadiah Sidek said...

tahniah eina! semoga hakeem manjadi anak yang soleh..ameen.. :)

Fieza79 said...

wowee....dah keluar pun pic org baru..wahh comeyy..comeyy bby..gaya tido mcm firas dulu...haishh bulu roma kat tgn lebat jgk ye...tahniah eina..! alahai bahgia nya dok dlm pantang...miss this moment..!

bonda dadif aka akish said...

comey yg amat!!!

mulat......

♪ Azu ♫ said...

comels baby baru..tahniah... sesaja BW :)

Iela Fazielah said...

tahniah.... ni baby lahir 28hb Disember ke??? alahai..kiut sgt.... alhamdulillah anak dan ibu sihat.... berpantang kat rmh sendiri ke?

Salina@IbuAqil said...

Uishhhh!!! Lena dia melentik2 tidonya.. ;)

ct rahani said...

comelnya tgk dia tido camtu.. geram!

ch@ said...

cumelll. melengkuk-lengkuk bdn tak di bedung ye. hehe. masa aie hari tu, hari2 amek gmbo, nk kasi sama adil dgn oni. kadang2 terskip juga. skrg ni, jenuh nak collect pi cuci. hahaaa.

haslina said...

comellll.
to baby hakeem. be a good boy ye sayang.

Izan Ishak said...

aduhhh...comeyyyynya adik hakeem tido.

Mamamya said...

alhamdulillah...tahniah iena n suami n abg long juga...mesti abg long asyik b'kepit dgn adik hakeem kan.. :) tembam sungguh pipi dia...rambut pun lebat..

iena..jaga diri elok2 yer,semoga cepat sihat.

Zue AnnaLeeya said...

olorrrr.... lentok hakeem tido...
chumilll...4

~~*Lady Salwa*~~ said...

Tahniah akak...

Baru tau, sebab baru bukak blog hari ni...

Selamat berpantang ek...

**comel hakeem...

Ena said...

comeinyer...


rindunyer bau baby..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

tahniah kak ina....YA ALLAH syukur kehadrat ilahi..bahagianya ....selamat berpantang kak ina...

Imah Dinor said...

comei kn baby hakeem...tp xleh nak main lama2 nnt ada jeles...

myfirdz said...

salam...
tahniah.. selamat berpntang... cumel baby hakeem...

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

wowiii..comelll sgt2..

mek na..slamat berpanmtang ya..ehehe sure kelam kabut bangun pagi2 kene bertungku bagai kan..:-)

Masya said...

tahniah apat baby baru.. heroo yer.... dan selamat tahun baru 2012

Mummy Ayu said...

ala tomeinya...amboi..lasaknya hero nie tido..sampai nak tekuar tilam dah..

~aYu~ said...

salam kenal. congrats on ur newborn bb boy.

Jieda said...

alaaa.. comelnya.nanti buat entry pengalaman tu ye.Tahniah..ieyna dan Selamat Berpantang.

Dilla Ady said...

ni tido ngiring ke eina? ke mata salah...baru 4 ari da pandai ngiring ke? terer2222.....

Nad @ MamaZakwan said...

pipinye mrah!
cam anak cina!
comey jek tido cenggitu!!!
geram nengoknye! :)

MamaYatie said...

ololo...comeynya..kemaian lagi geliatnya time tido..

Lelord said...

tahniah ina....posing baby mmg terbaek la