About

Thursday, January 26, 2012

.: kiaN tumBuh suBur :.

As salam..
bersiaran di malam hari..
biasalah si ibu berpantang kan.. bila ada masa terluang je boleh menjengah sini..

nak membebel panjang tak dapat kot...
just to abadikan ke sekian kalinya..

refer pada tajuk ye..
apa yang kian tumbuh subur tu?
setelah hampir 2 minggu berlalu..
so botak boy dah pun mula berambut..
botak boy yang dimaksudkan semestinya Hakeem..

see...rambutnya dah naik mencanak..
hee~ suka3x..
cepat jugak progress rambutnya ..

Hakeem di usia 28 hari semasa gambar diambil..
esok genap 30 hari.>Alhamdulillah..sihat dia..



nyenyak tidurnya..
setakad ni, jarang diganggu si abang..
cuma gangguan dari segi..kebisingan ler..
si abang bila main, tak reti diam2..
puas la diingatkan berkali2..huu~
penat si mama bercakap..haih..
sesekali mau hilang sabar si mama..huu~

apapun si abang long masih boleh dikawal..
belum ada adegan yang tidak diingini ditunjukkan..
harap berpanjangan..

22 comments:

YaYaNsMuM said...

alolo..tomeynye tdo, mcm tgh senyum posing jek...ni sure tahu mama dier tgh nak snap2 nie..hikhik...

~~*Lady Salwa*~~ said...

dah 28 hari?? wah, cepat betul masa berlalu... lagi 16 hari je nak berpantang kan... pastu merdeka sket... hehe

ADEEYA said...

hee senyap je hakeem. sedap tidur :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

alololo...nyenyak nye tdo...

sue zainun said...

hehe..kalau lepas cukur memang mencanak2 naiknya..mesti lagi lebat lps ni rambutnya..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

tomey betullah...
abang long anak yang baik tue tak kacau adek kan.

Sue said...

comeyyy... geramm tgk dia! muka cam mama :)

mamashikin said...

nanti besar sure handsome mcm abangnya juga nih.

Fieza79 said...

fieza msa dlm pntang aritu mmg tk sempat la nak jengah2 blog apalagi nk blogwalking..mana nak nenen kan firas la..bila die dh tertido sebok pam susu bagai...lps tu nak lelap kan mata lg hehee..last2 blog ke mana hahaa...tp eina bagus ye...pndai urus kan masa...

cpt btul hakeem tumbuh rambut..firas smpai skrg dok gitu je kepala die...rambut tumbuh pun halus2 je...nth knp kali ni berbeza dgn kakak dn abg die...

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

hehe. segar je tumbuh eh cam pokok plak mama dia ni huhuhu

Mamamya said...

setelah sekian lama akhirnya dapat juga meningglkan jejak di sini..itu refresh byk kali...huuu

alalaaaaa...ensem boy tembam btl pipi yer..mesti rambut hakeem jenis lebat ni sbb cpt tumbuhnya....

Izan Ishak said...

yelah2... dah tumbuh dah rambutnya. nampak hitam je. cepat tu tumbuhnya ye.

ingat lagi dulu2 naufal rambutnya sampai org kata saje cukur cam tu ke? sbb tumbuhnya belah atas aje. org panggil cukur bantal... kelakar bila diingat2 balik...

Hanna said...

wah hakeem kecik2 dh ade henfon yer..hehe..kang bunyik call terjaga hakeem nnt..

Salina@IbuAqil said...

huh!! awat comei bebenor nih?! bak nak cium skit.. ;D

hyazz said...

hok aloh...comey nye dia tido..geram nak cubit...

~aSHa~ said...

lena nye....mimpi apa la tu yerk....

cepat rambut nye tumbuh..anak sha dah 4 bln lambat plak yg ni...anak yg lain cepat jer...

ct rahani said...

comelnya.. pipi dh mula labuh.. hehe..

::NureeN:: said...

sweetnya muka bb hakeem tidoq.. geram nk bau bb la.. hehe

Imah Dinor said...

mmg cepat tumbuh la....good boy si hakeem ni....

nieda said...

tomeinya baby hakeem tidur..cepat rambut baby tumbuh

ieda said...

alah2 cumeinyaa tidoo tuu
nyenyakk haaaaaaaaa

Connie said...

lama x singgah sini... comelnye Hakeem.. rindu nye nak bau baby lg.. :)