About

Wednesday, January 4, 2012

.: kaKi coMeL itu & PakeJ peNginapaN di HospitaL :.

Wordless..

kaki comel itu...................


bekas merah di kaki..kesan jarum tu..
dah balik rumah dari Hospital, baru perasan jarum tu tak dibukak2..
mama sendiri yang bukak.. huu~


kakinya, tangannya dan seluruh badan masih menggelupas kecuali muka..sama macam si abang long dulu..

Kronologi Bersalinkan Hakeem - cerita lanjut kemudian2 la ye.. ^_^

pakej mama di Hospital Serdang : 5 hari 4 malam

Isnin Pagi - ke Hospital sebab ada tanda-tanda macam sakit nak bersalin tapi tak konsisten
- kena tahan wad
Selasa Petang - masuk Labour Room
Seawal pagi Rabu - 1:16am - baru selamat bersalin
Rabu, Khamis & Jumaat - masih bermastautin di Hospital

Jumaat petang - selamat balik ke rumah..Alhamdulillah..saat yang dinanti ~


p/s ada yang kata Bukit Jalil ke Hospital Serdang jauh eh... tak la..mama ikut jalan belakang..around 15-20mnt dah boleh sampai ^_^..memang itu Hospital terdekat

24 comments:

LYAfrina said...

tahniah eina...
sori bru smpat smpai sini...

comelnyer.. geram sgt tgk// kulit pon mgelepas lagi...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..comelnye kaki..^^

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

gewam aunty tgk kaki cumils nikh...

~aSHa~ said...

lama jugak bermalam di hospital...takpe janji semua selamat dan sihat....

cepat adik salin kulit....nanti cepat cantik kulit

@e_da said...

huhu sama mcm anak sy kati badan dan ta tangan menggelupas waktu lahir dulu

Sidratul Muntaha said...

aihh...
comel jer nengok kaki
tgk baby ni mummy..
aku rasa mcm nak tmbh lagi?!
ahaha!
statement bunuh diri.
pantang kat mana>?!
ade masa nak dtg tgk boleh?!

Noreen Syafira said...

alaaaa comelnyer kaki die...sedapkan bau masam2 baby nie rindu bau masam baby qaireen bau bby dh hilang....
huhuhuh

tahniah kak....
mesti seronok arif dpt geng....
bertembah riuh la rumah...
selamat berpantang jaga diri yea kak...

~Siti Hajar~ said...

kaki besar dua jari..

hope jd anak yg soleh..amin

Yaati Nor said...

dekat yek..hehehe saya rasa bukit jalil dengan HUKM macam dekat..nak tahu ni kisah kak lieyna selanjutnya..

Fieza79 said...

comel nyerrr kaki die...eee geramm2..mengelupas2 ehh kaki..fieza pelik kaki firas takde tnda mengelupas langsung...

*azni* said...

kenape kaki dia kena cucuk kak?

Zue AnnaLeeya said...

ewahhhh... kemain amik pakej yer kt spital... hehehehe....

olorrrr... smp merah kaki hakeem bekas cucuk erk... tuh yg x sggup klu duk lama2 kt spital.... bb kene derma darah jerlah... huhu...

Mama Hanim said...

Salam eina. Tahniah dpt baby baru. Sori late wish. Semoga segalanya baik dan lancar utk eina sekeluarga.

::NureeN:: said...

nk tgk muka eina.. comel ni.. geram tgk kaki.. 5 hari dok spital.. knapa lama sgt?

::NureeN:: said...

oppss... sori x perasan n3 lepas ada gambar hakeem.. comel :) tahniah eina

zaidah said...

tahniah eina....semoga sihat yer eina...untuk hakeem...be a good boy....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

tomel....sangat2...
mcm mana dia org tak buka jarum?

Dilla Ady said...

lambat masuk siniiiii.....geramnye tgk kaki tuuuuuu...rase nk geget2!!

tpi bile nmpk darah kering tu, alahai..sian!

mek da ©™ said...

tahniah kak ina..dpt hero no 2

Iela Fazielah said...

lamanyer dok hospital...xsabar nak tau cerita lanjut

Nad @ MamaZakwan said...

lamanye akak kt spital..!
nape?

~~*Lady Salwa*~~ said...

comelnya kaki kecik tu...

tak sabar nak tau pengalaman bersalin k.Eina kali ni... cepat2 cerita ya... hehe

mummy_ayu said...

ala tomeinya kaki tecik tu..tu yg tgk..rasa nak baby gak..

eima said...

nape kaki hakeem kena cucuk tu ...kesian nye ....