About

Monday, January 23, 2012

.: HamPer tuK babY : tQ :.

As salam..
bersiaran di hari cuti umum CNY.. herm..takde bezanya pada mereka yang sedang berpantang ni..
dok rumah, menjalankan rutin harian as usual..
si abah kerja, petang balikla..

si anak2... keduanya tengah lena diulit mimpi..hehe~
si mama...malas nak tido.. boring hari2 tido siang.. =P
bleh gitu..hehe..

berbalik pada tajuk..
yeee... hamper yang boleh menambahkan stok..
stok alatan mandian & jagaan diri untuk baby..
eh bukan baby semata, abang long pun boleh tumpang..hehe..

Alhamdulillah...dan terima kasih buat semua yang sudi datang melawat dan kasi hamper..
2 hari lepas pun ada kunjungan dari kawan lama se'matrikulasi' & se'universiti' & se'jurusan'..Diana~
dan bertambah lagi hamper tuk baby Hakeem..
tapi tak sempat interframe..
ini pic dah ambil lama ..hehe..

bila dah bukak...



p/s 1 ada sesiapa lagi nak kasi Hamper..mama suka..mama suka..hehe~

p/s 2 teruja dengar berita kawan2 ramai yang pregnant dan bakal menimang cahayamata tahun 2012 ni..Tahniah dan tumpang happy..mama untuk cahayamata yang ke-3, huu~ ambil masa sket kot..masih teringat2 kesakitan melahirkan baru2 ni..huhu~

10 comments:

Lelord said...

wah banyaknya hamper...rezeki

YaYaNsMuM said...

Wahhh...rezeki baby...best kan dpt hampers,hehe.ni sure stok utk setahun ni...tu pn blm ttu hbs kot...mcm yayansmum dulu..huhu

amy said...

belum berkesempatan nak melawat baby hakeem :) huhu...insyaallah ade kelapangan nanti kami sampai no :)...take care tau...

ADEEYA said...

Wahh seronoknya dapat banyak hamper :D hehehee

Iela Fazielah said...

wah banyaknyer.... stok 6 bln

ieda said...

wah rejeki bb nie
teringat zaman akak beranak dulu .. nak2 anak pertama , x putus2 dpt hadiah .. ;)

haslina said...

murahnya rezeki eina dan baby qeqeem.
alhamdulilah.

ch@ said...

walawei kak, banyaknyaaa. masa oni hari tu ada juga dpt. masa aie tak dpt pun.byk dpt baju, bgs juga fasal kita takde beli pun baju tuk aie. ahahaha.

Ibu Lala said...

syoknye dapat hadiah....

~aSHa~ said...

wah byk nye hadiah...

baby sha dpt 2 beg jugak....