About

Thursday, January 19, 2012

.: abanG ajaK adIk poSiNg :.

As salam..
posing2 dua teruna di usia si adik 9 hari..

si abang long berdiapers ..ngee..ap
si adik baru lepas mandi petang.. ^_^





p/s tak dapat membebel panjang..tempek gambar pun jadi la.. gambar lama lagi..today usia Hakeem dah 22 hari ^_^.. dah botak ..hee~

11 comments:

Imah Dinor said...

good boy...arif tolong mama jaga adik tau....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

comel pulak budak berdua ni tidur

Hanis Azla said...

dua2 sama comel.. sure mama seronok layan si kenits yg berdua ni..

mummy_ayu said...

wah..dah posing2 ngan abg long dah..
mesti abg long tak sabar tunggu adik besar, nak ajak main sama...

Izan Ishak said...

pandainya abg arif ajak adik hakeem posing2... lebat rambut adik masa tu ye eina.

eima said...

klu tak botak rambut sama cam alisha cacak

Fieza79 said...

wahh seronok la abg arif dah adik di sisi mesti tk lepas2 di sebelah adik die hehee..


* eina..jgn putus asa kalo msh nk terus kan penyusuan..boleh kena usaha lbh lagi dn terus berusaha...ni baru lg eina..mmg mcm tu...fieza pun dlm pntang awal2 dlu mcm eina la jgk..pam dpt 1-2 oz je..tp makin hari akan makin meningkat oz tu smpai la hbs pntg baru merasa 5 oz...huhh bersungguh ni..fieza pun dh bg susu formula awal2 masa dkt wad kuning...masa tu blurr xtau nak wt apa bila susu tak cukup...tkpe pam je ena walau cuma pam keluar angin..jnji kena ransang selalu ok..hehee sekadar share apa yg tahu je eina..

~Siti Hajar~ said...

Hakeem nmpk besar la eina, cam da lps pantang gayanyer, siap senyum lg tu...hehe

Abg Long xfree diaper lg ke eina?

~aSHa~ said...

wah wajah-wajah teruna...mesti mereka jaga mama dgn baik bila besar nanti ni...

maszmadi said...

baik jerk tengik arif dok sebelah adik kan.. abang mithali nieh.. hehe

Nad @ MamaZakwan said...

suke bebeno arif pakai pampers je ek, hehe
panas ek arif?
kalu zakwan...die takmo
malu katenya, hehe