About

Friday, December 2, 2011

.: maRi meNgaJi :.

Salam Jumaat nan mulia..
Alhamdulillah bertemu lagi Jumaat..
happy sebab esok adalah sabtu..hee~
time to rehat2kan badan ^_^

berjalan?..tak daya dah rasanya..hu~
eh ada jemputan la..Insyaallah jika ada daya dan berkelapangan n ada drivernye..
sampai la tempat jemputan tu..hee~

Sebelum berakhir minggu ni..
abadikan lagi
ke sekian kalinya ..piccas abang long terchenta..

konon2 tengah ngaji la tu..
sendiri pi cari Muqaddam dan Kopiah..
sekali mama intai dr belakang..
haih..terbalik muqaddam nya..hee~

nampak sangat..'Saya budak baru nak blajar' ...kan.. ^_^
apapun permulaan yg baik buat abang long..
nanti atok kedah mai dari kampung time jaga mama dalam pantang..
arif mintak tok temankan ngaji eh...hee~




Happy weekend buat semua..

p/s 1 next week dah masuk week ke-37 kandungan..makin berdebar2 dibuatnya..hee~
p/s 2 this weekend Jom Heboh kt Bukit Jalil, herm...nampak gaya tahun ni tak dapat nak terjah, tak daya kot..walaupun lokasinya sgt dekat dgn umah...huu~


15 comments:

NzA said...

cptnya masa brlalu, dh hampir masa nk brsalin tu ena...semoga dipermudahkan..
Semoga abg long jadi anak yg soleh...amin.....

eB ezrin said...

rajin ina gi jom heboh yer? kami x leh la. fensan. hu3

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Moga Abg long menjadi anak yg soleh..^^

::NureeN:: said...

dah lama x ajar ellesya mengaji sbb slalu blk mlm ja keja la ni bz sgt huhuu

Mama Gee said...

sejok perot mama mengandungkannya... :)

Nens Collection said...

abg long nk dpt adik da..
mama nyer jg kesihatan tau,jgn byk jalan2 jauh..hehe..;)

e!ya said...

salam pagi jumaat..slm kenal..anak saya pon dah suka mengaji..membaca iqra..doa kita sebagai ibu mereka menjadik anak2 yang soleh dan solehah amin..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Alhamdulillah... Kecik2 dah tunjuk minat..

*semoga dipermudahkan masa nak bersalin nanti... take care...

haslina said...

alhamdulilah.
sudah ada pendekatan da tu buat abang long.

lain kali leh gi jom heboh tu kan eina.

haslina said...

alhamdulilah.
sudah ada pendekatan da tu buat abang long.

lain kali leh gi jom heboh tu kan eina.

Nad @ MamaZakwan said...

rajin nye bang long!
kak eina, terkejut saya akak sms pg td
igtkan nak bgtau akak dah kat spital ;)

papepun, moga yg terbaik utk kita ye kak..huhu

ch@ said...

kita doakan akak dgn kak nad dipermudahkan segalanya. kita hntr oni kat pengasuh baru, pengasuh tu ajar bdk mengaji, harap2 oni dptla ambil sedikir kelebihan di situ :D

MamaYatie said...

a'ah la kejap jer kan..semoga berlancar semuanya...

kami sejak ada anak tak penah gi jom heboh..tak larat nak bersesak

nieda said...

happy weekend...take a good rest ya

LYAfrina said...

pandai dia...