About

Wednesday, December 21, 2011

.: haBit BaRu aSaL je maSuk biLik aiR..hu :.

Wordless Wednesday eh... ^_^
tapi nak jugak bebel sket...

today half day jer ni
ada weekly checkup..selagi belum bersalin..hee~

yee habit si abang long sekarang..
asal je masuk bilik air..
tensen jugak nak melayan, kalau nak cepat nih~
tapi si abah melayan jer..
kasi can je...

suka sangat 'Sental' dinding bilik air..
asal masuk je, request nak 'lap'...huu~

pic si abah yang snap.. si abah take over kerja si mama..hee~

dia selalu nengok si abah buat..
so, dia pun sama sibuk nak buat..
takyah disuruh..volunteer nak buat..
harap2 sampai ke besar ghajin bab 'sental' bilik air ni ye abang long arif..
kurang sket tugas mama..hehehe~
p/s macam tak larat dah nak mai opis, tapi ada tugasan..
but next week cam 50-50 je nak masuk keje lagi ke tak..
herm...



21 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..rajinnye Abg long..blh cop buat menantu ni.. :)

~Siti Hajar~ said...

amboi Arif rajinnyer, untung mama xpyh teruk2 cuci blk air dah nti..

Sy pun kat rumah kerah anak2 cuci bilik air srg 1, 3 blik air 3 anak cuci tmasuk la si Danish tu...ibu legaaaaa...hahahahahaha

fieda said...

rajinnya..bagus...:)

Sidratul Muntaha said...

boleh geng la dgn aqil and ara.
dua2 pun suke menyental bilik mandi.

~aSHa~ said...

eheheeh lebih kurang dgn anak2 kat umah tu..tapi bukan sental dinding..berus lantai...kalo dia rasa lantai berhabuk ke atau apa..terus sembur2 air atau sental2...

ct rahani said...

wah rajin ye abg long.. bagus la leh tolong mama.. sy dulu dua2 nak bersalin dh cuti awal lebih 2 minggu.. hiks..

maszmadi said...

wah rajin abg long yerk.. moga2 sampai ke besar rajinnyer ye..

LYAfrina said...

arif tlg mama dia tu.. bagus2

sue zainun said...

alahai rajinnya abang long nih..

|| NaFiRaa || said...

waahhh.. ini sudah bagus~ kecik2 lagi dah tau sental bilik air.. kikiki..comel jek~

eB ezrin said...

wahhhhhhh, vayalah abag long. auntie pekenan dh nih :)

Nens Collection said...

hahaha..geli hati tgk gelagat budak tecit ni..semangat die menyental..pembersih nnt ni..hehe..;)

Dilla Ady said...

wahh..bagusnye...suke kalu anak rajin camni..senang sket tugas kite kan..

MamaYatie said...

hok aloh....rajinnya abg long...boleh buat menantu nih..

Imah Dinor said...

rajinnya abg long..abg ijat rajin main sabun jer...

eT said...

rajinnyer abg...meh tolong sental toilet umah acik plak...hehe

::NureeN:: said...

heheh sebijik mcm ellesya, mmg akan ambik berus sabut ke berus plastik tue ke dok gosok dinding ngan bubble dia yg nureen buat dlm kolam mandi :P

Fieza79 said...

bagus tu eina..nti dlm pantang leh arif tlg sental bilik air...die tgh practise lah tu...hehe

hajarus said...

rrajin a.long, klu la hjr ade anak dah cop dulu nak wat menantu.... igigigi...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah rajinnya dia, sama cam balqis la ni suka sangat sental bilik air...

ch@ said...

arif, meh dtg rmh aunty meh. gotong royong ngn oni yg lbh main drpd menyental bilik air. hahaaa. kita dh lama tak sental bilik air kak. tak sempat.