About

Sunday, December 25, 2011

.: bersiaraN di haRi minGGu..TAHNIAH Nad :.

Salam Hari Ahad..
seronoknye cuti bersambung esok kan..^_^
tapi mama lagi syok..bersambung 60 hari terus..
hee~

yes dah malas nak g opis..
tak larat dah..
baik cuti je,tak sabar menanti ke'tibaan' baby baru ni..
apapun masih setia menanti..hu~

sesaja je bernew n3 di hari ahad ni...
oooh teruja dengan 1 berita sebenarnya..
Nad a.k.a mamaZakwan dah selamat melahirkan baby keduanya..
Alhamdulillah...hari yang dinanti olehnya tiba jugak..
walaupun lewat 2 hari dari tarikh yang dijangka..

sekalung TAHNIAH buat Nad..
selanjutnya mengenai new babynye..tunggu n3 dr Nad eh..^_^

selamat berpantang buat Nad !
kakakmu je tengah suspen2 lagi menanti hari..hee..

Happy weekend buat semua !

14 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat bercuti Eina..
Tahniah juga buat Nad..
Bestlah...Sedapnye bau baby...^^

mYsH0p said...

wah dah start bercuti yer kak iena..semoga dipermudahkan bersalin nanti yer..

Salina@IbuAqil said...

Tahniah Deq Nad.. ;)

maszmadi said...

TAHNIAH buat nad.. lepas ni tunggu eina lak.. hehe

mummy_ayu said...

hallooo..apa cerita orang kat sini?
tu la..baca dah berita kat blog nad..laju je jengah sini, mana tau ada update, dah bersalin ke lum...
apa pun..semoga semuanya selamat key...nanti update yer..

selamat bercuti!!

MamaYatie said...

Nad sudah...eina pun senyap jer hari ni...dah bersalin ker?huhu

ct rahani said...

sabar kak.. baby new year je.. hiks..

::NureeN:: said...

t c yer eina, dh nk msk 40minggu kan :)

Salina@IbuAqil said...

Tahniah mama atas kelahiran putera kedua mama.. ;) Take care ye.. Selamat berpantang.. :D

|| NaFiRaa || said...

hehehe..saya plak yang cuak..moga semua selamat yer iena..

nieda said...

akan tiba masanya.. jgn lupadh bersalin nnti cepat2 update yer

e.l.i.z.@ said...

wahhh nad dh selamat dh..x sabar nk tgk adik arief!

MamaYatie said...

Eina, tahniah dapat baby boy!!
selamat berpantang yer..

mummy_ayu said...

kenapa 60 hari..bukan 90 hari ker?