About

Tuesday, December 20, 2011

.: beNda baRu..BetuL...BetuL...BetuL ! :.

Wordless eh..

Benda baru kat bilik Arif..
Tikar Getah UpinIpin..



Kirim kat kawan Ibu Pengasuh Arif..
RM45..

suka sangat dak arif..
balik terus mintak bentangkan..
landing sambil layan CD UpinIpin..
leka sampai suruh pandang camera pun takmo..

p/s cekci plak berdiapers jer.. =P

17 comments:

SYANI said...

Kalau si Adib dapat gak menda tu, sure sama perangai cam Arif.. Sedetik pun takmo tinggalkan tikar getah tu..

LYAfrina said...

COMELNYER... ada beli kata sya aritu.. tp pic animals... lbh krg la kot dgn y ni

eB ezrin said...

mmg cantek la. suker tgk :)

mummy_ayu said...

hari tu gie zoo negara yg tgk upin ipin pun ada jual tikar nie..
RM 50..tak beli pun

~~*Lady Salwa*~~ said...

Sal dah lama dok teringin nak beli tikar camni nak letak kat bilik budak2 tu.. tapi setakat ni RM 60 je yg sal jumpa... huhu...

Kak Eina try la tanya kat mana org tu beli.. hehe

eT said...

dapat landing tikar getah tu lembut kan...
best jek tengok...

wan sujaihah said...

hari tu wan jumpa jugak kat karnival upin ipin ni...tapi mahaiiii la kak..wan beli buku ngan kelender je..heheheh

Imah Dinor said...

cantik la...gambar angry birds ada x?

Masya said...

CANTIKNYE.... kalau anak saya amir nampak ni.. mesti dia tak bg org lain duduk dia sorang jerlah yang blh duduk dgn baring kat situ....

Dilla Ady said...

menarik jugak ni...dak acha pun suke upin ipin..

~aSHa~ said...

suka nye dia dpt upin ipin..

mama rifQy said...

hurmm..iqy pon wajib la suke sume ni!!!!!

Lady Rina said...

cantik tikar upin ipn tu..kalau hanim ngan danish nampak, mesti drg request suruh mama beli...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantiknye..dah lah gmbr upin ipin..kartun fev Qis..kat sini macam takde jer..

~Siti Hajar~ said...

dah lama bkenan tikar getah camtu tp mahal la kat sini, tgk jual online pun mahal + kos pos lg, yg ni RM45 murah sgt2 la eina..

Best je Arif landing...eh! Arif xfree dryper lg ke eina, Danish dah free tp time nk yayak carik dryper jgk...hehe

ct rahani said...

cantik la.. klu aiidl tgk nih sure dia suh beli.. :)

MamaYatie said...

murah tur RM45..selalu tengok kat kedai on9 RM50-RM55..teringin gak nak beli..tp bilik depa blum make over lagi..takde ruang sngt