About

Wednesday, November 2, 2011

.: WorDLess..PiccaS moRe and MoRe..@ Bagan Lalang :.

Yup seperti tajuk itu..
Sila layan gambar yang sebeban ni eh..hee~
Ini pun tapis2 je.. ^_^

Lokasi : Bagan Lalang
Tarikh / Hari : 30/10/2011/ Ahad
Masa : Bertolak around 3.00pm, sampai around 4.00 balik around 5.00pm..hu~
Reason : Hujan turun sudah..tokleh lepak lama2..

Agenda : melayan dak arif main pasir je…air tengah surut time tu..hu~

Dah mau balik...cian arif, kejap je dapat melepas hajat bermain pasir..
memang main pasir semata...nak tunggu air pasang, hujan turun la plak..
terus balik umah jer..hu~

takpe next time kita datang lagi eh.. ^_^

22 comments:

dinor's family said...

cantiknya tmpt tu...bru sekali terjah sana...itu pun mlm g mkn jer...kena ajak cik somi g lg ni....mst abg,kakak ngan ijat suka dpt main2 pasir lg.....

eB ezrin said...

cantek :)
rmbt arif best la, cam korean. i lioke :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye Arif main pasir..dah lama tak bawa Qis jalan2 kat pandai main2 pasir..

Cantiknye pemandangan kat sana.. ^_^

Salina@IbuAqil said...

alololo! sonoknya dia men pasir.. :D

Mummy Ayu said...

lama tak gie main pasir mcm nie...
Ian suka la , Iris takmau.geli..

Eina, Ayu dah order dah FM baru..tungguu..

RiEda96 said...

waaaaaa.. mamalieyna preggy lagi ker.. dah lama tak terjah blog ni..huhu.. bila due.. dah scan?? good luck..!! waa... abang long dah besar.. tapi dah kurus la..

nieda said...

nida belum pernah lagi ke bagan lalang. dari sehari ke sehari plan tapi belum berjaya lagi..mahu mkn seafood sebenarnya..hehe

LYAfrina said...

syoknyerrrr... eina tau x..dh lma sgt x bgolek atas pasir ni... jumaat bru ni j smpat singah skejap.. tu pon kt tepi jer.. kt sini musim ombak beso .... musim hujan.. xleh nk mndi2.. bahaya...

**pntai ni luas sgt n mmg cntik view dia.. nnti abg long blh main dgn adik..msti lg syok kan.. ada geng

MamaYatie said...

best jugak WW kan...bubuh gambar2 jer..smp jugak ceritanya...hehee

tak pernah gi sana...jauh tak?

~Siti Hajar~ said...

Ala air surut xdpt mandi pantai la yer, tp xpe jd la main pasir kejap pun..

Ayep dah nmpk cam gegirl, rambut cantik!

Mamamya said...

seronoknya...lia dah lama x lepak2 tepi pantai mcm ni...kene tunggu dok melaka nnti blh lepak kat pantai puteri... :D

Noli said...

kejap jer..tk puas arif nk main2..hehe

Zue AnnaLeeya said...

cian ayep x smpat mandi erk????
xpelah... dpt jgk lepas hajat main pasir kan???? hehehe
skrg nih ptg jer ujan kan???

maszmadi said...

bestnyer pi pantai... seronok jerk tgok face arif walau kejap kejap jerk dapat main..

wan sujaihah said...

wah sangat ringkas bebelan akak...ringkas tepa padat...heheh

takper gambar dah cerita semua :)

NzA said...

mcm gegirl lak tgk arif brambut pjg.....

|| NaFiRaa || said...

canteknye pantai dia.. bila air surut lagi cantek..

MrS. F!zA said...

cantik gmbr gelap tu..best moment..

rambut arif patern serabai mcm rambut darwisy jgk..hahaha

akuzle said...

eheh! sama plaks swim suit Arif tuh ngan Abg Imran. juz A.I punya kaler oren...

ct rahani said...

best ye arif dpt main pasir.. kalau aidil payah la nk ajak balik.. hehe..

Izan Ishak said...

izan tak pernah sampai bagan lalang ni eina wpun tak jauh mana dari umah mak. aritu singgah morib pun dah lain sgt. nmpak sgt dah lama tak g situ.

wahhh...arif ni siap ada set main2 pasir lagi eh...dah boleh wat istana pasir tuh.

Anonymous said...

awal yang baik