About

Monday, November 21, 2011

.: WoRDLess di HaRi Isnin :.


Ini baru seorang ...

kalau dah beradik esok..taktau la camna gaya..
tambah2 kalau lagi sorang pun boy..alahai... huu~ =P

9 comments:

Rai said...

good luck mama! kami dah merasa dah...hahaha..

fieda said...

MMG LETIH KALAU BERTAMBAH SORANG LAGI NANTI...HIHI

Nad @ MamaZakwan said...

sama la kite kak eina, huhu! ;)

hyazz said...

hahaha..macam tongkang pecah la.. kami ngah merasa nih...

maszmadi said...

erm... kalu dah ada adik, ariff rajin kemas kut.. adik buat sepah, abahg ariff kemas.. hehe

Zue AnnaLeeya said...

tulah psl eina...
mcm abg ngah dgn airel la...
huhuhu...

Ena said...

sikit je tu.. kalo dah berdua nanti lagi la.. uhuhu.. tp gitulah kehidupan namanya.. lalo umah kemas je kang boring jugak tak de mende nak di bisingkan.. keh keh..

Mamamya said...

mmg ginilah jadinya iena...kat umah ni baru 2 org ank dara yg pandai buat kecah mcm ni...sat lagik hero tu klu dah join dgn kakak2 mmg haru biru lah jadinya....

MrS. F!zA said...

nti bila ada adik lagi meriah kak..hihihi