About

Wednesday, November 23, 2011

.: SeBeLum, SeMaSa, SeLepas : maCam di tepiaN panTai tak? :.

Salam..
Bertemu lagi kita..
Today is Wednesday..perlu wordless ke? Hee~

Tapi yang pasti PiccAs nya is tooo maNy ye..hee~
Layan je le..
Apa yang sebelum, semasa & selepas?

Operasi penambakan tanah bersimen di halaman rumah PIL @Johor..
(still stok lama, citer pasal raya haji hari tu..hehe~)

Sebelum : aktiviti Arif di lokasi yang sama – di halaman rumah)
day 1 @ kampung - main pasir di halaman rumah bersama sepupunya..hu~

Semasa : Cuma dia seorang ~ aktiviti yang sama, Cuma dia ditemani Tok Ayah yang sedang menjalankan kerja penambakan..sepupu dah takde di hari raya tu..(time ni dah nak petang)


Selepas : cun tak pemandangan selepas penambakan tanah bersimen…macam di tepian pantai je kan..hee~
Aktiviti yang sama cuma time ni ramai kawan2…hari last dia kt kampung, lepas zohor dah mau bertolak balik..


macam tengah bersantai di tepian pantai jer kan ^_^
Sekian.

p/s citer pasal checkup?..nanti la citer, ni n3 autopublish, tu pasal tak sentuh pasal checkup semalam..hee~


12 comments:

Ena said...

a'a dah macam tepi pantai pulok.. hihihi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

ni yang best duduk KG kan..
kawasan luas untuk main..
budak2 pun suka..

ramai Arif dapat kawan ye..suka lah diakan.. ^_^

MrS. F!zA said...

arif siap ada teropong..nk teropong awek mna tu nak ?

::NureeN:: said...

sukanya..... ada gaya la abg long ni ;)

maszmadi said...

oho, seronok nyer dia kat kampung yerk.....

Imah Dinor said...

suka la ayip dpt main pasir tu.....

mummy_ayu said...

ah ah...macam tepi pantai je diaorang..
seronok la sbb ramai geng yer..

Mama Hanim said...

Main sakan dia ye..best tu blk kg.

MamaYatie said...

yer la...mcm pantai dah..pasir+pokok kelapa..nice view..

seronok abg long main ngan sepupu2 yer

Zue AnnaLeeya said...

budak2 mmg pantang jmpa pasir nih...
seme diangkutnya lori bagai... huhu...

Nad @ MamaZakwan said...

uit abang long..!!!
mane sluar tu...?heheheh

|| NaFiRaa || said...

bestnye abang long main pasir..